Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 175

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Гневът, агресията и похотта са прекомерно и нецелесъобразно изразходване на енергия и време, чревоугодничеството и алчността са желание за повече от усвоимото, завистта е неверие в собствената творческа природа, а отчаянието е неверие в божествената природа на човека. Всички изброени, заедно и поотделно са знак за отклонение, симптом за проблеми и предупреждение-свидетелство за предстоящи неуспехи. Не прахосвайте енергия и време, те са невъзстановими. И знайте, фиксирани сценарии няма – всичко зависи от вашият избор, решения и действия, както и от тези на останалите 7 милиарда човека на Земята (освен от Природата и Вселената). И не забравяйте, равенство няма – реализационните възможности на всеки са различни и зависими от много неща, но на едни от първите места сред тези неща стоят собствената енергия и времето, с които разполагате. Добавете разум и вяра, тези последните поне зависят от вас самите най-вече.
    Working....

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от vanHanegem Виж публикацията
    Гневът, агресията и похотта са прекомерно и нецелесъобразно изразходване на енергия и време, чревоугодничеството и алчността са желание за повече от усвоимото, завистта е неверие в собствената творческа природа, а отчаянието е неверие в божествената природа на човека. Всички изброени, заедно и поотделно са знак за отклонение, симптом за проблеми и предупреждение-свидетелство за предстоящи неуспехи. Не прахосвайте енергия и време, те са невъзстановими. И знайте, фиксирани сценарии няма – всичко зависи от вашият избор, решения и действия, както и от тези на останалите 7 милиарда човека на Земята (освен от Природата и Вселената). И не забравяйте, равенство няма – реализационните възможности на всеки са различни и зависими от много неща, но на едни от първите места сред тези неща стоят собствената енергия и времето, с които разполагате. Добавете разум и вяра, тези последните поне зависят от вас самите най-вече.
    А колко си прав да знаеш ! Бих добавил:АМИН !

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Казах, нищо лично. На кого е вожд Царя на мановия мед, Вие си знаете. Цяла България повече от месец говореше само за смъртността на пчелите в Странджа. Човек който е встрани от пчеларския бранш, ще остане с впечатление, че г-н Тодоров е ПРЕЗИДЕНТ на единствената пчеларска организация в България.Стигна и до Брюксел.
    От моите приятели, който ме срещне само затова говори. "Пчелите в Странджа умират" - какво става? Може и да не съм прав, (може да съм пропуснал нещо) но къде бяхте Вие когато г-н Тодоров се вихреше. Защо никой от другите "вождове", имам предвид освен Царево не написа нещо за някой от пч. вестници? Защо не поискахте и Вие да кажете нещо по "телевизора". Не искам, и нямам желание да се карам с никого. Неприятно е да те правят на глупак. Моля да бъда извинен ако съм обидил някого неволно.

Поздрави, Г. Георгиев

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •