Дамянов ,уж сме приятели ,пък ми се караш.Не обърна ли внимание как ми почва въпроса.Там има едно ВИЕ.Виж сега -малко ми е късно да си напрягам мозъка и уча новости.Младежите в къщи ще помогат.Бгодаря ти ,но съм неспасяем случай.
![]()
Дамянов ,уж сме приятели ,пък ми се караш.Не обърна ли внимание как ми почва въпроса.Там има едно ВИЕ.Виж сега -малко ми е късно да си напрягам мозъка и уча новости.Младежите в къщи ще помогат.Бгодаря ти ,но съм неспасяем случай.
![]()
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Здравейте. Интересува ме как мога да си увелича времетраенето на една сесия. Докато чета някоя страница с мнения и сесията ми изтича и трябва да се логвам пак. Рових, рових и не открих възможност за такова менажиране.
В момента дължината на сесията е настроена на 15 минути. Това е предостатъчно време за изчитане на каквото и да било. Няма как да увеличим това време на повече, защото това ще консумира огромни ресурси (памет и дисково пространство) за поддържане на вече неактивни сесии.
Предлагам ти друго - когато се логваш, чукни чекбоксчето, че искаш да останеш логнат за постоянно. При това положение след изтичане на сесията форума ще те логва автоматично и ти дори няма да го разбираш това. Визуално ще изглежда че винаги си логнат, дори и дадена страница да я изоставиш на екрана за дни наред.
За да работи тази функционалност трябва на браузъра ти да са разрешени cookies.
Къде е това чекбоксче, че искам да остана логната за постоянно? Ако става въпрос за "запомни ме", сега го чекнах.
Къде изчезнаха районите на пчеларстване на потребителите?
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))