Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 537

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Дамянов ,уж сме приятели ,пък ми се караш. Не обърна ли внимание как ми почва въпроса.Там има едно ВИЕ.Виж сега -малко ми е късно да си напрягам мозъка и уча новости.Младежите в къщи ще помогат.Бгодаря ти ,но съм неспасяем случай.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Дамянов ,уж сме приятели ,пък ми се караш. Не обърна ли внимание как ми почва въпроса.Там има едно ВИЕ.Виж сега -малко ми е късно да си напрягам мозъка и уча новости.Младежите в къщи ще помогат.Бгодаря ти ,но съм неспасяем случай.
    Как ти се карам-глупости!
    Кажи им на младежите да видят това дето го писах преди малко и ще се ориентират лесно.
    Как ще е късно?!?!? Тъкмо си изтупвам гащите, че са ми пълни джобовете с талаш и ще излизам да пия кафе.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Наблюдател
    Регистриран
    01.12.2014
    Пчеларски район
    Божурище, Хераково
    Здравейте. Интересува ме как мога да си увелича времетраенето на една сесия. Докато чета някоя страница с мнения и сесията ми изтича и трябва да се логвам пак. Рових, рових и не открих възможност за такова менажиране.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    В момента дължината на сесията е настроена на 15 минути. Това е предостатъчно време за изчитане на каквото и да било. Няма как да увеличим това време на повече, защото това ще консумира огромни ресурси (памет и дисково пространство) за поддържане на вече неактивни сесии.

Предлагам ти друго - когато се логваш, чукни чекбоксчето, че искаш да останеш логнат за постоянно. При това положение след изтичане на сесията форума ще те логва автоматично и ти дори няма да го разбираш това. Визуално ще изглежда че винаги си логнат, дори и дадена страница да я изоставиш на екрана за дни наред.

За да работи тази функционалност трябва на браузъра ти да са разрешени cookies.

Наблюдател
    Регистриран
    01.12.2014
    Пчеларски район
    Божурище, Хераково
    Къде е това чекбоксче, че искам да остана логната за постоянно? Ако става въпрос за "запомни ме", сега го чекнах.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Къде изчезнаха районите на пчеларстване на потребителите?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •