Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 20 от 54 ПърваПърва ... 10181920212230 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 191 до 200 от общо 537
    Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

При мен имаше проблем днес сутринта (след 8.30ч.) Трудно зареждаше, не искаше да ми отвори страница, в даден момент не можех да направя нищо с мишката. Дори не можех да движа страницата нагоре надолу. Сега всичко работи.

Поздрави, Г. Георгиев

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Димитър Бонев Виж публикацията
    Какво се учудвате колеги. Вижте че цялата държава е блокирана от снега. Това важи и за комуникационната мрежа на доставчиците на комуникационни услуги.
    Е, чак пък цялата држава - няколко области... При нас от месеци не сме виждали сняг, както вчера, така и днес се виждаше по някоя пчеличка да лети насам-натам, иначе термометъра на сянка не показа повече от 10 градуса.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    С компютрите съм на "ВИЕ".Незнам какъв е проблема ,но на моменти виждам голям зор при писане.Една буква я чукам по няколко пъти да излезе на екрана.Ако не гледам постоянно екрана ,после сума време попълвам букви. В момента е наред.Някакви насоки?

Заслужил Автор
    Регистриран
    04.06.2014
    Пчеларски район
    Русе
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    С компютрите съм на "ВИЕ".Незнам какъв е проблема ,но на моменти виждам голям зор при писане.Една буква я чукам по няколко пъти да излезе на екрана.Ако не гледам постоянно екрана ,после сума време попълвам букви. В момента е наред.Някакви насоки?
    Пробвай хубаво да почистиш клавиатурата - ако се е събрал прах или други замърсявания под бутоните, може да не успяваш да ги натиснеш докрай.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от distedi Виж публикацията
    Пробвай хубаво да почистиш клавиатурата - ако се е събрал прах или други замърсявания под бутоните, може да не успяваш да ги натиснеш докрай.
    Това беше първото нещо за ,което се сетих .Проблема не е постоянен.При писане в гугъл и ютуба -нямам проблем.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Виж дали ти е ъпдейтната JAVA-та на компютъра. Това е една от основните причини.

Другата причина според мене е зависнали прозорци на Internet Explorer във фонов режим, които се появяват ако компютъра не се рестартира дълго време и ако се отварят и изоставят десетки прозорци.

На моя компютър от време на време се появяват проблеми с Internet Explorer, особенно когато има наотворени много прозорци едновременно. Тогава някои прозорци зависват и започват да пречат на всички останали отворени прозорци. При такава ситуация затварям всички прозорци на Internet Explorer и след това натискам Ctrl-ALT-DEL и влизам да разгледам процесите. И обикновенно в тях има наколко зависнали iexplore процеси. Унищожавам ги и всичко се оправя. Алтернативата е рестартиране на Windows-а.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Благодаря за насоките .Малкият "хакер " беше под ръка и погледна ,но няма време за други действия.Остава за по-късно.Интересно в момента е супер писането.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Атанасов, твойта работа - "Искам едно такова с дупка"
    Кажи каква на каква система си Windows 7 ли пише или Windows XP. Използваш мозила или интернет експлорер или опера или...
    Ако си с клавиатура без кабел стават такива работи.
    Дай информация, че да не хвърлям боба

Ако си на windows 7, то с "Win7 EXP" ще рестартираш explorer, а с Win7 IE ще спреш internet explorer.
    Пускаш си я като всяка една програмка и ако те пита нещо от сорта администратор...дрън-дрън... му даваш yes.
    Качвам ги и двете в архивиран файл -> STOP.zip

Кажи каква ти е системата, че да не пиша команди за windows от 90-те години.
    За IE командите са
    tskill iexplore
    taskkill /IM iexplore /F /T

А за explorer са
    tskill explorer
    taskkill explorer
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Дамянов ,уж сме приятели ,пък ми се караш. Не обърна ли внимание как ми почва въпроса.Там има едно ВИЕ.Виж сега -малко ми е късно да си напрягам мозъка и уча новости.Младежите в къщи ще помогат.Бгодаря ти ,но съм неспасяем случай.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Дамянов ,уж сме приятели ,пък ми се караш. Не обърна ли внимание как ми почва въпроса.Там има едно ВИЕ.Виж сега -малко ми е късно да си напрягам мозъка и уча новости.Младежите в къщи ще помогат.Бгодаря ти ,но съм неспасяем случай.
    Как ти се карам-глупости!
    Кажи им на младежите да видят това дето го писах преди малко и ще се ориентират лесно.
    Как ще е късно?!?!? Тъкмо си изтупвам гащите, че са ми пълни джобовете с талаш и ще излизам да пия кафе.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Страница 20 от 54 ПърваПърва ... 10181920212230 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •