Един колега не се ли изказа много негативно за тях. Иначе е добра алтернатива, ако ги приемат що годе добре.
Един колега не се ли изказа много негативно за тях. Иначе е добра алтернатива, ако ги приемат що годе добре.
Чел съм както негативни така и позитивни мнения. Лично аз сам за себе си реших да се спра на тези основи, пък каквото иска да става. Ако съм сгрешил, грешката ще си е моя тъй като сам съм си направил избора. НО 2.20лв за восъчна основа няма да дам. За мен тази цена е безобразие. Вярно нямам стаж и много знания, но миналата година когато станах пчелар си купувах восъчно основи за 0.90лв а сега, сега са на безбожна цена. Поздрави.
Мисля, че почти всички пчеларски магазини си слагат подобна надценка. Ако си поръчваш 5-10 основи....ще трябва да им платиш доставката и крайната цена рязко се променя. Ако искаш голямо количество - почти винаги е добре и икономически изгодно, ако се свържеш с производителя.
Намерих едно клипче
http://vbox7.com/play:7c66379b66
Малко си попрекалил с полиуретановото лепило. Не забравяй да ги напръскаш с прополиса.
За всички останали ще публикувам рецептата си отново, защото е важно за по-бързото приемане:
200 мл клеева тинктура се разрежда в до 3 л минерална, изворна или дестилирана вода. Филтрира се непосредствено преди да се налее в пулверизатор-помпа. Напръскват се основите еднократно (може и непосредствено преди поставянето им в кошера ).
Хи хи хи. Знам. Но докато го натисна и той изскочи доста лепило, станаха доста здрави и стегнати. ДОВОЛЕН СЪМ СТРАШНО МНОГО ОТ ТОЗИ МЕТОД. НО вече му хванах цаката с лепилото, ще се коригирам от тук на сетне. Имам да ви черпя.Само си мисля да сменя лепилото с някое по бързо съхнещо, или това по бавно изсъхна тъй като малко прекалих. Ще пробвам тези дни с по малко лепило и ще реша какво да сторя.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))