В България се предлагат както майки БЪКФАСТ, така и КАРНИКА. Който не е поискал, той не си е купил. Ако толкова не знаете откъде да си намерите, ами следете обявите във форума, сайта към него и вестниците. Искането обаче аз лично да ви продам такива майки граничи със самоубийство.
Съжалявам, обаче успеха на конфедерацията е с висш приоритет. Не мога да си позволя бъдещето на всички пчелари да го поставя на карта заради 2-3 човека, които искат лично аз да наруша закона. Съжалявам, но това няма как да стане.
За мене лично отказа ми тази година да продавам майки е една ГОЛЯМА САМОЖЕРТВА, направена в името на всички пчелари. За пореден път жертвам хиляди левове ...... Надявам се, че го оценявате този факт. А ако някой от вас въпреки това поставя личните си интереси (за 2-3 майки) над интересите на всички пчелари - ами нямам какво да кажа. Оставам за пореден път с отворена уста ....... Чак не мога да повярвам, че това е възможно ......
Колкото и да ме критикувате, аз съм дълбоко убеден, че постъпвам правилно. Живот и здраве за догодина да се лицензирам, тогава ще ви продавам качествени майки на изгодна цена. Живот и здраве да успея да променя закона, тогава ще имате и шанса законно да си купувате и други породи пчели. Дотогава обаче закона трябва да се спазва, независимо от това дали е добър или лош.

Цитат