Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 77

Преглед на хибрид режима

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    По-просто, колко трябва да е меда за да си позволя през година 120 майки или по 60 майки всяка година.
    Атанасов, ако един консуматив ти носи по-голям приход, отколкото е неговата пазарна стойност/разходи за покупката му, то е логично ако се преследва по-голям финансов резултат, да продължава да бъде купуван дотогава докато това условие е изпълнено. Това важи като за леничките, препаратите за нозематоза, майките, така и за нова кола или за частен самолет.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    Атанасов, ако един консуматив ти носи по-голям приход, отколкото е неговата пазарна стойност/разходи за покупката му, то е логично ако се преследва по-голям финансов резултат, да продължава да бъде купуван дотогава докато това условие е изпълнено. Това важи като за леничките, препаратите за нозематоза, майките, така и за нова кола или за частен самолет.
    Както обикновенно си прав.Проблема при мен е ,че има безброй дупки за запълване.Не съм добър в бизнеса .Пчеларството ми беше съпътстваш бизнес ,ама ..

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Атанасов. Казвам ти го като на приятел- вземи 10 майки от Дони и следващата година ще си говорим. Тъкмо догодина август като дойдем на море ще почерпиш студена бира.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Ще взема ,ще взема ,само да не ги свърши докато втасам.Аз за бирата съм насреща ,ама да не стане тъй после "узо" да пия.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •