Здравейте,
Действително е интересно! Лично бих подкрепил протест по точки 1 и 3. Много ми е интересно за какво иска да протестираме ЦАРЯ на мановия мед?
Поздрави, Г. Георгиев
Здравейте,
Действително е интересно! Лично бих подкрепил протест по точки 1 и 3. Много ми е интересно за какво иска да протестираме ЦАРЯ на мановия мед?
Поздрави, Г. Георгиев
Копирано от фейса.
Някъде в Италия или Франция
Florent GheroldAPICULTURE
Bonjour, es-ce que quelqu'un pourrait me dire pourquoi chaque année je perds près de 70% de mes ruches ? 10 Cadres pleins de sirop abeilles plutôt bien dodu morte au fond de la ruche? Petit groupe d'abeille autour de la reine...
Харесвам ·
къде са сега застъпниците на манол
Когато политика говори,вместо пчеларя,това е резултата.
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
Новата ПРСР оставя без подпомагане малките животновъди и пчелари
http://agronovinite.com/novata-prsr-...di-i-pchelari/
Предпочитам да пия от извора.
Аман от програми и подпомагане.Мен -някой ме е подпомагал.Защо и вас някой трябва да ви подпомага.Да- ще облажат Х човека ,за да могат да гушнат парите.С това развитие на селските райони знаете ли ,какво правят още.Ремонтират 120 годишни , паднали църкви в села почти без хора.Харчат по 200 000-300 000 лева ,а то няма и поп една служба да отслужи.А и като знам българина ,колко е вярващ.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))