Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 77

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    Най-добрият съвет, който може да бъде даден точно за новобранците и по принцип въобще, е че колкото е възможно по-малко да се отваря един кошер, толкова по-добре.

Иначе лично аз отричам подбудителното подхранване и разпечатването/разместване на пити. Точно и по тази причина преднамерено съм прескочил да спомена за извършването на такива манипулации, та чак съм съм го натъртил.
    Колкото по малко се отваря толкова по добре, но определянето на състоянието на семейството по косвени признаци и от бегъл поглед не се учи бързо, трябва си практика. Лично аз съм за подбудително подхранване и разпечатване, но какво разбирам аз от скромния ми опит.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Колкото по малко се отваря толкова по добре, но определянето на състоянието на семейството по косвени признаци и от бегъл поглед не се учи бързо, трябва си практика. Лично аз съм за подбудително подхранване и разпечатване, но какво разбирам аз от скромния ми опит.
    Много-малко ,само теории.Според мен се отваря тогава и толкова ,колкото се налага.Всички семейства са различни ,особено сега.Затова изискват различни грижи.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •