Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1262

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    До модератора Матеев,

Защо мен искате да изгоните за един пост а ханегем продължава цяла седмица да се заяжда и никой не му обръща внимание.Това ли е залегнало в правилника на форома?

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    И къде видя или прочете Ханегем да се "заяжда"? И с кого? Той само изрази мнението си затова,как група юначни "пчелари" титулували се като №1 отглеждат пчелите си години наред и всяка пролет ни впечатляват с неудачите си и с канския си рев: "Държавата да ни даде пари!". Е...няма как да се съглася държавата да осребрява и поощрява неграмотността и безхаберието - и аз съм част от тази държава!

П.С. Никой не е ангажиран да споделя това мнение, а всеки който се разпознава може да пише каквото си иска стига да спазва правилата на този форум!
    Working....

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    До модератора Матеев,

Защо мен искате да изгоните за един пост а ханегем продължава цяла седмица да се заяжда и никой не му обръща внимание.Това ли е залегнало в правилника на форома?
    Защото наприказва такива глупости и обиди към всички пчелари, каквито на нито един нормален човек няма как да му хрумнат в главата. Искаш ли да го върна постинга ти, и да го поставя на всеобщо обсъждане от всички пчелари + анкета за твоето изгонване?

В момента също нарушаваш правилата на форума, защото дириш сметка на модераторите в публичното пространство. Можеше да го направиш и в лично съобщение, но явно търсиш някакъв конфликт. За това твое действие получаваш второ предупреждение.

ПС: Ако случайно не знаеш, от vanHanegem имам лично съобщение с извинение и с въпрос дали не е сбъркал някъде и дали не е пресолил манджата, когато е казал какво мисли по случая в Странджа.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 14 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 14 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •