Благодаря колега за пожеланията.Наистина си прав - тимола го оставям целогодишно(до пролетта),ползвам тимолово масло когато правя сборни отводки и да наистина имам една жертва около коледа за която писах няколко пъти.Твърдението,че нямам жертви до момента е за периода от тогава.Ако исках да крия нещо(като теб) нямаше да пиша за нея.Тъй като проверих в гуглето,се оказа,че освен есен,зима и пролет,имало и лято,тоест няма как да приема твърденията ти за целогодишното оставяне.Освен това съм записал ясно - до пролетта,демек есен и зима.Това,че го отстраних януари,е защото забелязах,че вкарват прашец.Сега няма да ти обяснявям каква е връзката.Та посипването като гледам отпада за мен....Липсата на акар не е толкова от значение,колкото това ,какво са ти оставили акарите през сезона.Постижение е когато са ти здрави пчелите,другото може да се постигне по много начини.Радвам се,че се изяснихме,така и не научих името ти,все пак ти се обръщаш към мен с моето име...
Колега ханегем,не съм третирал седем пъти.Айде сега пак копирай,ти си знаеш къде....Така и не отрече мъжката си постъпка.Защо ли двамцата толкова се харесвате...