Цитат Първоначално публикувано от Pavel_Bs Виж публикацията
Колега Гогол,появяваш се тъкмо навреме - тамам ми се приядоха кисели краставици.Явно обичаш да въртиш една и съща плоча многократно,но това е нормално за стар и развален грамофон.По въпроса - никъде не съм казвал,че оставям тимола в торбички целогодишно.Намери коментара ми където пиша това и ще си посипя пепел,но съм сигурен,че ти няма да направиш нищо такова.Така и не научих името ти,явно честта няма нищо общо с възрастта.Към момента нямам загинали семейства,махнах торбичките с тимол в първото десетдневие на януари.Дотогава забелязвах,че падат тук таме акари.Още юли месец писах във форума,че при мен има голямо нападение от акар.Края на юли започнах пръскане с ОК с пулверизатор 3 пъти през седмица.Септември направих още едно пръскане с ОК.Който желае нека прочете коментарите ми и ще се убеди.Та колега Гогол,надявам се,че най-накрая те задоволих с отговора си,от там насетне си е твоя интерпретация.Има колеги във форума които могат да потвърдят моите думи.Интересно ми е с твоите "лентички" до къде си я докарал?По отношение на споменатите злоупотреби - за всички ще бъде интересно да се разкрият,включително и за мен.Не членувам в никоя организация,пчелина ми е в полите на Странджа,на 3 км по права линия от Ропотамо.
Павелчо,нямам това свободно време което имаш ти,за да влизам постоянно във форума и затова ти отговарям със закъснение.Но нали сме приятели,ти ще ми простиш за закъснението.Но малко конкретика–никъде в моя пост 806 от 26.02.15г.не цитирам имена.Защо прие, че моя коментар се отнася за теб и започна нахъсано да сипеш обиди и квалификации? Или твоята е ,,ГУЗЕН,НЕГОНЕН БЯГА".Нима ти като ерудирано,многообразовано/имаш висше икономическо/,компетентно момченце по всички въпроси и теми във форума правиш подобни квалификации и характиристики? Учудващо е, защото в друг твой пост не одобряваш подобни изказвания ,дори казваш че са присъщи за ненормален човек.Ха,сега кажи на коя от страните ти да вярвам? Много се приближаваш до двуликия Янус. Да мина на въпросите ти: 1/ Цитат от цитирания пост,,........Никъде не съм казвал ,че оставям тимола в торбички целогодишно.............и ще си посипя пепел............." Апостроф :а/Пост 531 от 08.12.14г.,,.............Смятам да държа чорапчетата до пролетта.........ТАЗИ ГОДИНА ПОСТАВИХ ТИМОЛА В ЧОРАПЧЕТАТА В СРЕДАТА НА Х ./ 17 стр. от тема ,,Какво е положението–Югоизточен. Това е за улеснение на този който иска да прочете и още/ б/Пост 577,, ................ЦЯЛО ЛЯТО ПОЛЗВАМ ТИМОЛОВО МАСЛО ЗА ДА УЕДНАКВЯВАМ МИРИЗМИТЕ..................'' /същата тема стр.14/ Без коментар......... Сега остава да си изпълниш обещанието.–къде ще го направиш? В центъра на Бургас,Царево,Приморско ?Или другаде?.За да го увековичим за поколенията,да видят че все още има хора с чест.Нали така твърдиш за себе си,поне аз така разбирам контекста на твоите думи за моята чест/Която имам / Или само високопарни думи?Изискване към другите/забелязвам че не само мен визираш в разбиранията ти за чест и..../,а към себе си имаш ли подобно? 2. Цитат от цитирания пост: ,,..............с твоите ,,лентички" докъде си я докарал?.......'' Отговорил съм и ти си го прочел ,щом знаеш с какво третирам.Но отново ще ти отговоря,дано да го проумееш–МОИТЕ С–ВА В МОМЕНТА НЯМАТ АКАР. Какво толкова не проумяваш. НЯМАМ. А ти се хвалиш че нямаш жертви към момента.Правиш ли разликата? Но и тук не си точен.Не казвам че лъжеш,а че не си точен.Към момента имаш 1 жертва,от глад,заради късно пило и посевместна инвазия на акара.Така че коригирай се ,ако честта е твое верую.Разбра ли какво могат34–35г.развалени грамофони–БЕЗ ЖЕРТВИ И БЕЗ АКАР.А ти като нов DVD плеър LG какво постигна?Ще ти издам една моя тайна при борбата ми с акара,която не казах на колегата,нали сме приятели.Освен че слагам лентички,купил съм 15000 гребенчета,миниатюрни,коит о съм раздал на охраняващите пчели.Всяка работничка задължително се вчесва от охраната при завръщането си от паша/това е моя вътрешна заповед/,акарите падат на прелката,а от там на земята.На това му казваме развойна дейност в пчелина. 3.Ще отговоря и на любопитството ти за моя ник.:а/Ако използвах името и презимето си за ник,според твоите познания по психология/може би / ще ме изкараш че искам да се сравнявам с бележит бъл. комунист/социалист/ .б/Ако използвах името и фамилията си,по същата логика ще кажеш– този го утепаа на Слънчев бряг,кога възкръсна и к,во прай в моя форум.? в/Затова реших да използвам за ник прякора си от младежките години/16–18 г./–Гогол. Но ти приятелю ,заподозря световна,не, извинявай,форумна конспирация в моя ник.Мисля че бях изчерпателен в отговорите си и съм задоволил и най капризното любопитство.Апропо, приятелю кой е все пак този Гогол?.СВЕТНИ МЕ ПО ВЪПРОСА.Аз с това килийно образование,нещо не мога да вдяна, какво те е притеснило .Да не би да е твой приятел и сега аз да му петня името.?Ако е така, веднага се отказвам,в името на приятелството ни .Винаги се стремя да помагам–къде директно, другаде индиректно,понякога със шега или сарказъм.Но целта е една –да се помогне.Още много мога да ти напиша,но поста и без това стана дълъг.Успех при борбата ти с акарите.От сърце.