Колега ханегем,разбрах че си загрижен за моята популярност и си започнал да копираш постовете ми от този форум за да ги разпространяваш в групата "Пчелин".Радвам се,че съм обект на такова внимание от ваша страна(тези които оплювате странджанските пчелари),но според мен би било правилно и аз да участвам във въпросните дебати при така създадената от теб ситуация.В противен случай,постъпката ти ми се струва,че ще е далеч от това да се нарече достойна,мъжка.Тъй като осъзнавам,че това ще продължи,поне те моля да споменеш,че съм млад пчелар с незначителен опит в отглеждането на пчели и моята практика не е меродавна за странджанския регион и пчеларите в него,както може би се опитваш да го представиш.Сигурно повече от десет пъти съм казвал,че опита ми с пчелите е нищожен в този форум - който иска да ги преброи.Поне веднъж колега ханегем,постъпи достойно.Аз като цяло се радвам на така развилата се ситуация,защото по този начин опознах по-добре определени хора,които смятах,че имат достойнство и чест.Те си знаят кои са.Хайде със здраве!