Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 28

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    31.01.2012
    Пчеларски район
    Южен централен
    И аз съм забелязал. Като кажа че имам пчели, много често веднага ме питат дали получавам субсидии, включил ли съм се в някой програми. Толкова е извратено мнението за тези неща.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    ХА-ХА вие сте добре.Мен ме питат направо ,колко тона съм изкарал и на колко /цена/ съм го продал.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    ХА-ХА вие сте добре.Мен ме питат направо ,колко тона съм изкарал и на колко /цена/ съм го продал.
    ти пак си добре на мен ми ги смятат по-бързо и от мен и дори се чудят за какво аджеба ще ги изхарча...
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Наблюдател
    Регистриран
    26.02.2015
    Значи си карам сам самин и толкова ...

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Ще спестиш повече, от колкото ако вземеш пари от държавата.

Заслужил Автор
    Регистриран
    08.02.2014
    а ако си трайно безработен нали трябва пак да плащаш някакви осигуровки по добре е да си зп

Потребител
    Регистриран
    03.06.2014
    Цитат Първоначално публикувано от srg Виж публикацията
    И аз съм забелязал. Като кажа че имам пчели, много често веднага ме питат дали получавам субсидии, включил ли съм се в някой програми. Толкова е извратено мнението за тези неща.
    Ако имаше публичен дом ,никой нямаше да ти задава този въпрос.защото там се изкарват много пари.а не като пчеларството,тази година нулева другата умрели и накрая нищо.Колко са пчеларите които се препитават само с пчеларството?много малко,повечето работят нещо друго и допълнително пчеларството за да си помогнат на семейния бюджет.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •