Ясно,благодаря ти много Ангеле,ще послушам задължително съвета ти!![]()
След сформиране на отводката - три (може и четири) седмици "Апифонда" постоянно и 2 пъти в седмицата 300 гр.= 200 мл. "Апинверт", след това - само инверт.
Working....
След сформиране на отводката - три (може и четири) седмици "Апифонда" постоянно и 2 пъти в седмицата 300 гр.= 200 мл. "Апинверт", след това - само инверт.
Чакай малко,че не съм на "Ти" с тия храни....значи,след като отводката е готова,сложил съм си я в корпуса,почвам ударно да я храня с Апифонда 3-4 седмици постоянно,а тоя АПИНВЕРТ редом с Апифонддата ли да им го давам два пъти в седмицата?
Да, след сформиране на отводката върху рамките се слага питка от "Апифонда" (пастообразна храна), която трябва да присъства постоянно над гнездото 3-4 седмици. Успоредно с това през хранилката се подава инвертиран сироп "Апиинверт" два пъти в седмицата по 200 мл.
Working....
Ясно,благодаря ти много!Веднага записвам!![]()
Ясно,аз се спрях на тая разфасовка от 2.5 кг и мислих за 3 кошера да е за по едно подхранване,но ...явно ще я направя за 5 кошера така ,че количеството да не е голямо.Пък и щом има течна храна заедно с твърдата...верно няма смисъл от много.По-малко и по-често ще е подхранването!
![]()
А дали 1 рамка дб с пило и една с мед ще е достатачна за да се произведе една качествена майка ,а пчелите ще са достатачто ли?
В момента има 15 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 15 гост (и))