Извинявам се ако съм объркал.
Ама жена на аватара... Пчелата-З... все женски род. А Коуежката = колежката, според г-н Миков от БСП.
Извинявам се ако съм объркал.
Ама жена на аватара... Пчелата-З... все женски род. А Коуежката = колежката, според г-н Миков от БСП.
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Абе знам си аз, че водим мъжки разговор.
Групче, ако имаш път към Горна мини през Козаревец и си вземи малко рамки да ги пробваш и да ги сравниш, може да ти харесат.
Значи очилата при работа с такер са задължителни, още повече щом се къса тел. Очите трябва да се пазят.
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
За мен лично,рамките от Козаревец са много добри.Лично мнение.
Горките пчели.Ти милост нямаш ли?![]()
Рамките от Козаревец не са с постоянни размери и качество. Гледайте като вземате.
Благодаря за бързия отговор!
Абе знаех си аз, че нещо такова съм срещал, но от толкова четене вече се омотах. Явно е време да практикуваме))
Интересно защо размерите са такива, след като ширината на плодниковата и магазинните рамки при Дадан блата са едни и същи! Това означава, че всички трябва да ги режат ... Сдобих се и с едни не български основи. При тях пък ширината е по-малка, но пък дължината е голяма. Явно занапред (живот и здраве) ще се сблъсквам с много такива не унифицирани неща.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))