Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 5 от 7 ПърваПърва ... 34567 ПоследнаПоследна
Резултати от 41 до 50 от общо 65
    Наблюдател
    Регистриран
    26.05.2011
    Пчеларски район
    с.Селановци общ.Оряхово
    Здравей колега.Аз си купих от Козлодуй,същите са като на колегата Желязков.Стават за осмаци и преградна дъска.Ползвам ги от две години и съм доволен.Преди време питах в сайта и показвах снимки.Преработката не е трудна.Когато ги стеснявах оставях място за заковаване на летви за рамките.Не съм ползвал оберфреза.

Потребител
    Регистриран
    18.03.2013
    Пчеларски район
    общ. Козлодуй , обл. Враца
    Аз си купих от Козлодуй
    За съжаление в Козлодуй много отдавна няма .

Наблюдател
    Регистриран
    26.05.2011
    Пчеларски район
    с.Селановци общ.Оряхово
    Трябва да проверите в РУСЕ или около него защото мисля че оттам ги докараха.Дали не беше Дунарит или нещо подобно.Търси по нета и ще ги намериш.Там може да има голямо разнообазие.

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Споко ,колеги в нашата добре уредена и спазваща всички закони държава в която всеки който е згазил лука като собственика на завода в Горни Лом получава опрощение.Така че помнете ми думата завода ще започне пак работа и то няма да е далеч във времето.И отново ще има сандъци,там има хиляди поне камарите който видях миналата година юли месец.Жалко само за хората който загинаха и дано има възмездие.

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.05.2013
    Цитат Първоначално публикувано от acolov Виж публикацията
    Здравей колега.Аз си купих от Козлодуй,същите са като на колегата Желязков.Стават за осмаци и преградна дъска.Ползвам ги от две години и съм доволен.Преди време питах в сайта и показвах снимки.Преработката не е трудна.Когато ги стеснявах оставях място за заковаване на летви за рамките.Не съм ползвал оберфреза.
    Колега нямам фреза и мисля да ги накова като теб, с летви на които да лягат рамките.Но остава по голямо разстояние под питите,при теб правят ли далаци?Говоря за ДБ.пита

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.02.2014
    Май военните съндъци подбиха позара на дърводелците!Как ви се струва.За мен съндъчетата са си много добри.А който се притеснява, да си купи мед от големите вериги.

Наблюдател
    Регистриран
    26.05.2011
    Пчеларски район
    с.Селановци общ.Оряхово
    И за мен също са добри.Отстрани не съм имал далаци,но ги разширявам своевременно.Оставям отгоре да е по голямо разстоянието,по удобно е за подхранване с медови пити.Мисля да изрежа капака на сандъка (ПОД ХРАНИЛКАТА) и да сложа мрежа.Мисля по този начин да подхранвам с медови питки.

Потребител
    Регистриран
    28.02.2013
    Пчеларски район
    Русе
    Цитат Първоначално публикувано от acolov Виж публикацията
    Трябва да проверите в РУСЕ или около него защото мисля че оттам ги докараха.Дали не беше Дунарит или нещо подобно.Търси по нета и ще ги намериш.Там може да има голямо разнообазие.
    Дунарит се намира в гр Две Могили обл Русе

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от kaletoo Виж публикацията
    Дунарит се намира в гр Две Могили обл Русе
    Имат и завод в Николово. Там също продаваха съндъци до неотдавна, а може би и все още....

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Петър84 Виж публикацията
    Колега нямам фреза и мисля да ги накова като теб, с летви на които да лягат рамките.Но остава по голямо разстояние под питите,при теб правят ли далаци?Говоря за ДБ.пита
    Става и без фреза, с ъглошлайф и длето аз така издълбавам канала за питите. А при мен са корпусни пити и има много място под рамлите и не правят далаци, даже им е по добре защото на пчелите им е голяма мъка в жегите в тия сандъци.

Страница 5 от 7 ПърваПърва ... 34567 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •