Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 35

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    14.10.2014
    Пчеларски район
    Руен
    Ivan14, вече съм си купил календар на пчеларя на Иванка Желязкова и съм я прочел 2 пъти. Много полезна книжка. Iskren, за какви програми става въпрос?

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от united_17 Виж публикацията
    Ivan14, вече съм си купил календар на пчеларя на Иванка Желязкова и съм я прочел 2 пъти. Много полезна книжка. Iskren, за какви програми става въпрос?
    Тригодишната НПП(Национална Пчеларска Програма).
    От вчера до днес са коментирани само няколко теми, в една от нях съм постнал няколко линка - точно за ivan14, разтърси се и прочети.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Хайдее, ето ти линк:

http://pchelari.com/forum/showthread...5534#post55534

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Сега забелязах нещо интересно, което не го знаех. Един постинг от тази тема беше изтрит, но не от модератор, а от самия форум. Оказа се, че форума автоматично изтрива (скрива) всеки един постинг, който има 10 и повече отрицателни ръчички.

Автор
    Регистриран
    01.08.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Сега забелязах нещо интересно, което не го знаех. Един постинг от тази тема беше изтрит, но не от модератор, а от самия форум. Оказа се, че форума автоматично изтрива (скрива) всеки един постинг, който има 10 и повече отрицателни ръчички.
    Ще ме извиняваш,ама вместо да споделяш за ръчичките,напиши нещо по темата на човека,ако имаш желание,разбира се.Ще е интересно за всички прохождащи,и за мен включително.Все пак имаш преки наблюдения за нещата.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •