Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 13

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    09.02.2015
    Благодаря за съвета , но аз мисля , че човек като има желание и с много труд би постигнал всичко .Според Вас трябва да се отказвам още преди да съм почнал , но аз винаги предпочитам да рискувам .Все пак в момента най - вече ме интересува какви са най - важните документи , които се изискват дали някой е запознат?

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от nachinaesht Виж публикацията
    Благодаря за съвета , но аз мисля , че човек като има желание и с много труд би постигнал всичко .Според Вас трябва да се отказвам още преди да съм почнал , но аз винаги предпочитам да рискувам .Все пак в момента най - вече ме интересува какви са най - важните документи , които се изискват дали някой е запознат?
    Колега ,почвай ги кошерите и си търси пазар.Много клиенти няма да ти търсят нито стандарти нито сертификати.

Наблюдател
    Регистриран
    09.02.2015
    А тази Декларация за качество от самата фирма ли се издава или има и други институции , на които да се плати и да ти я издадат?

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от nachinaesht Виж публикацията
    А тази Декларация за качество от самата фирма ли се издава или има и други институции , на които да се плати и да ти я издадат?

от фирмата производител

Прикачен файл 3329
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •