Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 393

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Благодаря за книжката Бате Мишо !!!! За всички практични мнения по темата Фарар - шише сливова !!!!

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.02.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Ivan Mankov Виж публикацията
    Благодаря за книжката Бате Мишо !!!! За всички практични мнения по темата Фарар - шише сливова !!!!
    Е това вече е сериозна приказка!!

Наблюдател
    Регистриран
    01.12.2014
    Пчеларски район
    Божурище, Хераково
    Днес си взех книгата "Продуктивно пчеларство" на Фарар. Котларски я праща по куриер или ако сте в София може да си я вземете лично на място. Намира са на пресечката на Мария Луиза и св. Кирил и Методий. Цената е 15 лева. Той лично ме посъветва да не търся книгата на Матич, въпреки, че е издадена от него. Твърди, че Матич си е един обикновен преписвач на Фарар. А, щях да забравя. Ето и телефона на магазина: 02/ 98 98 744 02/ 98 98 74402/ 98 98 744

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.12.2011
    Асене не знам да ли ще останеш доволен от това издание със стари фотографии и скучна статистика пък и съветите на Радоев са по добри. Аз притежавам тази книга от 3 години, но така си стои в библиотеката ми на рафта пчеларство.Настолна ми остава Календарния справочник , но оригиналното издание.
    Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций

Наблюдател
    Регистриран
    01.12.2014
    Пчеларски район
    Божурище, Хераково
    Ами аз съм се ориентирал към кошери Фарар. Така, че все ще ми свърши някаква работа. А справочника ми е на нощното шкафче Четох и 1 към 1 за пчелите, 151 въпроса......., и още няколко. И това при положение, че нямам нито един кошер. Надявам се тази година да започна след толкова четене.

Автор
    Регистриран
    04.10.2010
    Пчеларски район
    Варна
    чети чети скоро и практиката ще дойде
    След 20 години ще съжалявате не за нещата които сте направили а за тези които не сте.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от Асен Йосифов Виж публикацията
    Ами аз съм се ориентирал към кошери Фарар. Така, че все ще ми свърши някаква работа. А справочника ми е на нощното шкафче Четох и 1 към 1 за пчелите, 151 въпроса......., и още няколко. И това при положение, че нямам нито един кошер. Надявам се тази година да започна след толкова четене.
    Колега,би ли споделил с каква паша разполагаш.

Потребител
    Регистриран
    26.04.2011
    Момчета,нека дружно да пожелаем на Асен Йосифов успех в новото поприще.Добре дошъл в гилдията на пчеларите.Ще ти помагаме кой с каквото може и знае.Успех,приятелю.....
    Гладът не е заради това,че не можем да нахраним гладните,а заради това ,че не можем да нахраним богатите.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Асен Йосифов Виж публикацията
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Колега,би ли споделил с каква паша разполагаш.
    В първият момент си помислих, че сте роднини...?!?

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    НЕ ,че е проблем ами Фарар твърди така ! Аз дупча с26мм. . Просто такава ми припадна .

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •