Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 393

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    04.10.2010
    Пчеларски район
    Варна
    ако след акацията нямаш липа или нещо друго в следващите 30 дни е добре хр да е над втори к-с, но ако имаш при последната ротация така или иначе плодника се държи на 3 к-са и отгоре хр.
    След 20 години ще съжалявате не за нещата които сте направили а за тези които не сте.

Заслужил Автор
    Регистриран
    25.06.2013
    Пчеларски район
    Брезник
    Цитат Първоначално публикувано от Танаси Виж публикацията
    ако след акацията нямаш липа или нещо друго в следващите 30 дни е добре хр да е над втори к-с, но ако имаш при последната ротация така или иначе плодника се държи на 3 к-са и отгоре хр.
    При мен акацията цъфти от 24 май обикновенно и почти веднага започва и ливадата,.Това ми е пашата,до към края на юни ,юли ако падне дъжд да сложат още нещо-добре дошло.Затова си мисля че през това време 2корпуса за пило са достатъчни.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Благодаря за книжката Бате Мишо !!!! За всички практични мнения по темата Фарар - шише сливова !!!!

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.02.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Ivan Mankov Виж публикацията
    Благодаря за книжката Бате Мишо !!!! За всички практични мнения по темата Фарар - шише сливова !!!!
    Е това вече е сериозна приказка!!

Наблюдател
    Регистриран
    01.12.2014
    Пчеларски район
    Божурище, Хераково
    Днес си взех книгата "Продуктивно пчеларство" на Фарар. Котларски я праща по куриер или ако сте в София може да си я вземете лично на място. Намира са на пресечката на Мария Луиза и св. Кирил и Методий. Цената е 15 лева. Той лично ме посъветва да не търся книгата на Матич, въпреки, че е издадена от него. Твърди, че Матич си е един обикновен преписвач на Фарар. А, щях да забравя. Ето и телефона на магазина: 02/ 98 98 744 02/ 98 98 74402/ 98 98 744

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.12.2011
    Асене не знам да ли ще останеш доволен от това издание със стари фотографии и скучна статистика пък и съветите на Радоев са по добри. Аз притежавам тази книга от 3 години, но така си стои в библиотеката ми на рафта пчеларство.Настолна ми остава Календарния справочник , но оригиналното издание.
    Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций

Наблюдател
    Регистриран
    01.12.2014
    Пчеларски район
    Божурище, Хераково
    Ами аз съм се ориентирал към кошери Фарар. Така, че все ще ми свърши някаква работа. А справочника ми е на нощното шкафче Четох и 1 към 1 за пчелите, 151 въпроса......., и още няколко. И това при положение, че нямам нито един кошер. Надявам се тази година да започна след толкова четене.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •