Това поражда и въпроса дали има възможности за анализ на проби,цена и дали може улесни максимално достапа до подобна услуга!Но и надеждна!
Това поражда и въпроса дали има възможности за анализ на проби,цена и дали може улесни максимално достапа до подобна услуга!Но и надеждна!
Аз се чувсвам като каскадъор,особено пък когато чуя самолета или въртолета които пръска с нещо си там по избор на арендатора!
не съм правил изследвания до сега но превантивно е важно а не когато е фатално!
До тука, цялата страница няма нищо общо с темата!
Моля за почистване.
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Тук е като:
Влиза в клас отрядната ръководителка размахвайки червена вратовръзка и пита децата,какво мислят за този символ.Става Марийка,тя е напоена с кръвта на хилядите герои,става втори трети изказвания все в същия дух.Отрядната видяла Иванчо замислен,вдига го и го пита какво мисли? Иванчо отговаря,аз си мисля за п..ка!
Не те е срам,аз размахвам червена вратовръзка символ .....
Другарко ти ако искаш и трактор ми размахвай аз пак за п..ка си мисля
Извинявай колега,темата е за антибиотици,ползвал съм ги и аз,децата ми внуците,давал съм на пчелите когато е било разрешено и се е налагало! Щеше и на мен да ми е интересно да науча нещо от компетентни хора,но уви![]()
Дамяне прочети това може да ти стане любопитно,поне аз смятам да пробвам с няколко броя,но ще се чудя за дозата.Щом аз не пукнах:-) би трябвало и те да оцелеят.http://www.mmsbulgaria.com/2011/06/2_02.html
Не си много далеч от истината. Ранди Оливър щеше да прави опит с белина, но не съм срещал резултат, а може и още да не е готов.
Белината се използва да дизинфекция на вода и става годна за пиене. 100% трябва да има ефект над Ноземата, но сигурно и на пчелите ще пречи доста.
Сега като се сетих за Оливър...той съветваше първо да се наблегне на добрата диета и след това на Фумагилин.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Братята сърби пръскат кошера със люта ракия 50 мл.на 1 л вода, други ги пръскат с йод разтворен във вода.
Само незнам рояка във хралупата кой го храни,стеснява,пръска ,дава антибиотици ,подхранва и т.н.
Но да се не оделям от темата много:-)
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))