Матеев, почти си налучкал правилния отговор на моя въпрос. Трудът ти струва Хлв, когато намериш кой да ти ги даде. Както самият ти си казвал много пъти пазар имаме тогава, когато има сделки.
Помня примера ти за цената меда и че ако се наложи ти да изкупуваш, цената няма да бъде много по висока от актуалната за момента. Нали?
Айде тогава хипотетично да си представим, че тук във форума има 100 човека с познания в пчеларството , които са готови да работят за 4.5лв/час. В такъв случай ще замениш ли твоите работници с тях?
Имам още едно разсъждение. По логиката (всичко тръгна от правенето на основи и цената на труда на бр.), колкото повече се увеличава дохода на пчеларя, тъй като дните в годината си остават 365/250, и цената на труда му се увеличава. И в един момент няма да му е изгодно да влага собствения си труд в какво? Правене на рамки, коване, обтелване... носене на пълни тенекии и ще остане отваряне на кошери и въртене на центрофуга, май.
Според мен, когато се опитваме да изчислим цената на труда на пчеларя, трябва да имаме предвид всички дейности присъщи на тоя занаят и цената на всяка от тях поотделно. А цената поотделно е цената на която можеш да намериш някой друг да ти я свърши и ти си склонен да платиш (имаме сделка)
Затова много колеги, предпочитат да влагат собствения си труд в основи, месене на питки и т.н. - защото макар и скъпо в този случай все едно плащат на себе си
И последно. Относно това което казваш, че е лесно да си намериш работа за 10000 на година. От 5 страници обяви в Джобса за Русе, 4-5 са за заплати над 600лв на месец и те са за специалисти в някакво производство. Другото е за готвачи, сервитьори, шивачи, шофьори и т.н., които трудно вземат тези пари, за съжаление. Доскоро работех в една не-банкова фин институция, собственост на банка. Част от задълженията ми бяха набора и подбор на персонал. Опитът показва:пускам обява - 40 кандидата - от тях 15 са подходящи - от тях 10 се съгласяват на интервю - от тях 5 не идват - от тях 2 не стават тотално - от останалите 3 , 2 или искат много пари (нето колкото заплатата и бонуса бруто) ама сигурни. Предлагаш на последния, наемаш го и след седмица той напуска, щото работата е много... Това е работа без квалификация и без образование.
И на това му се вика пазара на труда в един град със самочувствие.