Свърших работа днес, трамбовах и нивелирах хубаво земята под всички кошери с пясък и вече може да идва пролетта
Добре че махах капаците като ги местя, че един беше протекъл та го смених с друг.
Добре си се постарал строил"подредил " си ги като войници .Понеже не се виждат дръвчета така както са слънцето как им се отразява .
Идеално им е, капаците ми имат фибран и дъната са ми мрежести. Миналата година и в най големите жеги почти не се виждаха пчели да вентилират. Ето капака от вътре и дъната готови за лятото.
Е, все пак не е лошо и някое дръвче да сложиш, да има къде да се закачат рояците поне .
Загледай се по внимателно, от северната и от западната страна съм насадил 10 дръвчета миналата година и съм ги разположил така, че да не правят сянка на пчелина.
Загледай се по внимателно, от северната и от западната страна съм насадил 10 дръвчета миналата година и съм ги разположил така, че да не правят сянка на пчелина.
защо не искаш да ти правят сянка на пчелина?
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Ник сега изглеждат супер,но не забравяй че не винаги ще бъдат такива.От времето,слънцето ще почне да им се лющи боята.Важното е вътре какво става в кошера.Външния вид не е толкова важен.
Ник сега изглеждат супер,но не забравяй че не винаги ще бъдат такива.От времето,слънцето ще почне да им се лющи боята.Важното е вътре какво става в кошера.Външния вид не е толкова важен.
Минавам го с шлайфа, нова боя и са готови. А за вътре, грижа се за тях добре според моите разбирания а останалото е божа работа.