Ами...Александров...ето, че и на теб ти пречат некоректни и чисто търговски трикове. Просто хората са свикнали да ги лъжат и точно това е причината никога да не купувам нищо от фирми готови да се правят на маймуни.
Като дадеш и 1 стотинка на такава фирма, то ти и помагаш да лъже клиентите си. Имам малко познания по маркетинг, но тези измамни практики вървят само при овцете и накрая ефекта е точно този. ЛИПСА НА ВЯРА В ТЪРГОВЕЦА, а това струва много пари и не се поправя за 1-2 дена и винаги ти излиза през г**а. Представи си само какви пари трябва да хвърлиш, че да си оправиш името в очите на клиента. Та боже мой...чуждите фирми са готови да хвърлят невероятни суми за да остане клиента доволен и да работят на загуба пак не им пука. Замисли се, че името на фирмата е актив и точно това е причината да струва адски много пари.
Ето как всяка некоректна фирма бърка в джоба на всички които се опитват да направят нещо в тази държава. Е...как да седиш и да гледаш?!?! Това, че не бъркат в моя джоб директно, изобщо не означава, че не се случва по друг начин. Днес като ме излъже един, то аз ще се съмнявам във всеки следващ и той ще понесе чуждата вина под формата на чиста финансова загуба.
По-скоро трябва да се преместят в друга тема, че има ценни неща.

Цитат
СЕРИОЗНО! Ама точно обратното исках да кажа