Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 41

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    темата се измества към темата за Восъчни основи да не се изненадате ако *изчезнат* след малко коментарите ...
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    темата се измества към темата за Восъчни основи да не се изненадате ако *изчезнат* след малко коментарите ...
    Няма проблем, важното е да си разберем мисълта
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Моята цел е да реализирам всичкия си мед на дребно.Имам всички условия за това.Смятам да се регистрирам по наредба 26 след известно време.Ще си правя сам основите само от разпечатки,защото ще се стремя да доставя максимално качество за клиента.За качествената стока винаги има пазар.Ето затова смятам,че и един лев ще си струва,ако елиминирам всички примеси и химикали с които са наблъскани сегашните основи.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •