темата се измества към темата за Восъчни основи да не се изненадате ако *изчезнат* след малко коментарите ...
темата се измества към темата за Восъчни основи да не се изненадате ако *изчезнат* след малко коментарите ...
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Моята цел е да реализирам всичкия си мед на дребно.Имам всички условия за това.Смятам да се регистрирам по наредба 26 след известно време.Ще си правя сам основите само от разпечатки,защото ще се стремя да доставя максимално качество за клиента.За качествената стока винаги има пазар.Ето затова смятам,че и един лев ще си струва,ако елиминирам всички примеси и химикали с които са наблъскани сегашните основи.
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))