Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 41

Преглед на хибрид режима

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Много добре смяташ ,ама нали ако не са на печалба -няма да ги произвеждат.Тогава ще трябва да си ги правим сами.
    Нали затова плащаме по 0.13лв за една основа, а всичко друго си е скрита цена или направо да си го кажем с истинското име ИЗМАМА!
    Всички за пари работим, но можеше да си напишат цена 0.19 или 0.21 или 0.30лв за основа, а не да се чудят как да ни плющят в кантара или с малкия шрифт.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Да ме прощават модераторите ,ама още един разказ.Добър ден майсторе ,колко ти е цената на квадрат стъкло?Цената е 8лв.Отрежи ми метър на метър.Майстора почва:Ще ти струва 12лв.Що ве?Ами гледай сега ,то има отпадък ,брак ....Добре де ,защо не ми кажеш 12лв. ,ами казваш 8лв.Останалото не го помня.Та как се казва: пазарни трикове.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Нали затова плащаме по 0.13лв за една основа, а всичко друго си е скрита цена или направо да си го кажем с истинското име ИЗМАМА!
    Всички за пари работим, но можеше да си напишат цена 0.19 или 0.21 или 0.30лв за основа, а не да се чудят как да ни плющят в кантара или с малкия шрифт.
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Добре, съгласен съм нормално е да има разлики.
    Но по-нормално е да дам 1кг и да си взема 1кг и да знам, че съм платил Х лева за изработка.
    За мен това граничи с измама!

Ама...те се губели 1-2 грама, а ако бяхме в златарския бизнес?!?!
    Както казах, това за мен е измама и начин да си вземат евтин восък, че да си го продават после.
    За всеки 13 основи те си продават 1 основа на цена 1.80 или печелят по 1.80 + 13 х 0,14 = 3,62лв / кг восък.
    Печалбата от нашата поръчка е 1.82лв за кг и още 1.80 от основата дето я крадат от нас.
    Иии, къде точно е измамата?!? Хората са си обявили условита за бартер, ако не са ти изгодни - пътя...

2. Ишлеме: за 1 кг. восък
    /с доплащане/

ДБ 72 гр. - 13 бр. х 0,14 лв.
    ДБ 94 гр. - 10 бр. х 0,15 лв.
    ЛР 59 гр. - 16 бр. х 0,14 лв.
    ЛР 72 гр. - 13 бр. х 0,14 лв.

http://petko.penchev.info/wax.html
    Този пост е редактиран от borislav aleksandrov; 30.01.2015 в 00:06. Причина: лична нападка

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •