Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
Ваша воля - имате си излишно време, ползвайте го за каквото си искате. Моите постинги са насочени не към хоби пчеларите, а към БИЗНЕС ПЧЕЛАРИТЕ, които добре си правят сметката на парите и на времето. Поне половината във форума са такива и на тях им е интересно това, което го пиша. Колкото до останалите - нека да си практикуват хобито колкото си искат. Това не е лошо, щом така са си решили.

Повече няма да пиша в тази тема за икономическата изгода от правенето на ръчни основи, защото каквото имаше да го казвам - вече го казах. И който иска да прави бизнес от пчеларството - вече го е разбрал и вече си е взел личното си решение, каквото и да е то. Успехи в развойната дейност, а аз наистина трябва да започна да се занимавам с нещо по-полезно от ограмотяването на други хора (тука си прав, като ме критикуваш).
Аз не вярвам всички да са толкова прости да не могат да оценят важността на фактора време. Обаче точно комерсиализацията и влошаването на качеството на всичко ни тласка да си правим всичко сами от восъчната основа до лютеницата. Не съм съгласен да събирам чист восък от далаци и да го предам за восъчни основи направени от восък с кумафос, амитраз и прочее виждаш по другата тема с какво се третира масово.
Ти Матеев имаш другия ресурс - парите и времето ти се явява по-ценен ресурс защото все още време не се продава, обаче трябва да разбереш, че има много хора които нямат първия ресурс - парите и те гледат да спестят преди всичко от него и чак тогава идва по важност времето.