Цитат Първоначално публикувано от joromainata Виж публикацията
с наложен платеж не може ли? защо е това предварително заплащане получава се стоката преглежда се и се плаща
не знам как някой би платил нещо преди да го види още повече на тази цена трябва да отговарят на някакви стандарти вие издавате ли сертификат че ще имат определени качества ?
то няма такава опция аз може да искам 3 тата седмица на юни какво правим?
ако майката е наистина такава каквато е обявява не би трябвало да има проблем при една силна отводка да хвана слънчогледа ,че даже и мед може да изкарам
но не ми се занимава с предварителни плащания пей пали или банкови преводи има еконт доставят плащаш
ok de майките се пускат с еконт а в същото време не може с наложен платеж ?
колкото и да съм превърженик на мненията на колегата аз пак питам как да платя нещо предварително без да съм го виждал дори т,ова е все едно да си поръчам контейнер чайници от китай да ги платя като за нормални понеже за такива ги мисля а да пристигне контейнер чайници но детски играчки1
ще ме извиняват колегите които са вземали от него но аз попитах предни постове с какво гарантира определини качества на майката ? поне една снимка на негови майки да беше пуснал и пилото как редят и знам ли какво още !
просто живем в БГ и аз на такива обяви с недомлъвки нещо нямам вяра

П.П. не правя аз законите
Човека си има стил на работа, работи си по тоя метод - хората си поръчват, плащат и явно получават стоката(и аз съм взимал и получавал без никакви усложнения - за резултати ще коментирам налято, като видя каква продукция ще дадат), щото до сега не съм чул/прочел някой да се е оплакал от стоката му или от някака негова некоректност, и отзивите сами говорят.
А, Скутелатора да не използва наложен платеж на еконт-а, то "заслугата" е на един твой градски(той не ти е точно градски, щото се е пръкнал от търговишките села някъде), на кликата около него и лобистките закони които са си прокарали...
Най-добре вземи звънни му един телефон и си уточни всички въпроси, тука само му спамиш темата с един и същ въпрос(за наложеният платеж), а и на Пей Пал по спомен мисля че таксата им беше под 4-5% за преводите, тъй че за една-две или три майки, които най-вероятно се колебаеш да си поръчаш - то таксата ти за превода едва ли ще е по-голяма от това което ще ти струва доставката...