Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 70

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    21.10.2012
    с наложен платеж не може ли? защо е това предварително заплащане получава се стоката преглежда се и се плаща
    не знам как някой би платил нещо преди да го види още повече на тази цена трябва да отговарят на някакви стандарти вие издавате ли сертификат че ще имат определени качества ?

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Когато търсенето надвишава предлагането, проблем има клиента, а не продавача. Такава е ситуацията с майките и отводките през май. Клиента е този, който трябва да дава капаро или дори предплащане, ако иска наистина да се сдобие с дефицитната стока.

Когато предлагането надвишава търсенето (юни и юли), то тогава проблем вече има продавача. И за да си намери клиенти, той вече е принуден да произвежда на риск, да дава отстъпки и да се съгласява на плащане при доставка.

Нищо лично - просто пазарна икономика.

Автор
    Регистриран
    21.10.2012
    то няма такава опция аз може да искам 3 тата седмица на юни какво правим?
    ако майката е наистина такава каквато е обявява не би трябвало да има проблем при една силна отводка да хвана слънчогледа ,че даже и мед може да изкарам
    но не ми се занимава с предварителни плащания пей пали или банкови преводи има еконт доставят плащаш

Наблюдател
    Регистриран
    24.05.2014
    и за мен 5 броя за втората половина на май.

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Цитат Първоначално публикувано от joromainata Виж публикацията
    с наложен платеж не може ли?
    Аз каква вина имам, че законите са калпави! Оправете си пчеларския закон и пазарувайте с наложен платеж каквито пчели си искате, съвсем легално.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Потребител
    Регистриран
    27.04.2011
    Ти пчеларстваш в Гъртция там климата е много далече от моя район а и транспорта е проблем стават твърде много неизвестни.Иначе четя мненията ти с интерес звучиш логично и научно обосновано -успех от мен.

Забранен
    Регистриран
    12.09.2014
    Ако има желаещи от Русе или Разград да се обединим за обща поръчка от майките на SCUTELLATOR, да пише на лични, Аз бих искал да пробвам 1,2 майки

Заслужил Автор
    Регистриран
    25.06.2013
    Пчеларски район
    Брезник
    Аз съм купувал 2 пъти до сега от Skutellator по тази схема,идвали са ми до София и не е имало никакъв проблем.Тази година съм заявил отново две пратки
    ПП.Skutellator не си ме забравил ?

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Колеги за трети път купувам от Skutellator, майките са много хубави и той е много точен, коректен и разбран човек. Поръчвайте смело всичко ще е точно.

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Аз също гарантирам за коректонст от страна на колегата,имал съм взаимоотношения с него и то доста добри смея да кажа.
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •