В момента подготвям подробна оферта с всякакви опции, защото изискванията на клиентите станаха много сложни. Два вида рамки (ЛР и ДБ) с по няколко вариации на бройката им (3,4,5,6 и 10) с 3 вида майки и два вида транспорни сандъчета (от фазер ДБ и от фибран ДБ или ЛР), получени в 2 бази (Габрово и Ловеч). Общо 180 комбинации (2*5*3*3*2). Тези 180 комбинации ме принуждават да измисля 180 различни справедливи цени, което си е откачена работа. Ако отчетем и факта, че през май отводките са дефицитни, а през юни и юли - не, то тогава вариациите на цените стават 360 ....
Близко е до ума, че ще се наложи някаква унификация с цел намаляване на бройката на комбинациите, иначе ще стане един неконтролируем хаос както при производството на отводките, така и при техния пласмент и осчетоводяване.
Та искам да се извиня, ако на някого съм забавил отговора на личното съобщение. Просто ми дайте малко време да преосмисля нещата и да изляза с конкретно ценово предложение за конкретни вариации на отводките, пък тогава ако трябва, ще прозвъня всички вече заявили клиенти за потвърждаване или отказване от заявките им.
Засега приемам принципни заявки с всякакви желания, но след като ги обработя, ще избера само най-масовите комбинации, а за останалите по-редки и екзотични ще се наложи предоговаряне на изискванията.