За каква раса майки е обявата ? Или са някъква собствена селекция ?
За каква раса майки е обявата ? Или са някъква собствена селекция ?
Ето ме във Фейса ! https://www.facebook.com/Ivo.Beekeeper
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
с наложен платеж не може ли? защо е това предварително заплащане получава се стоката преглежда се и се плаща
не знам как някой би платил нещо преди да го види още повече на тази цена трябва да отговарят на някакви стандарти вие издавате ли сертификат че ще имат определени качества ?
Когато търсенето надвишава предлагането, проблем има клиента, а не продавача. Такава е ситуацията с майките и отводките през май. Клиента е този, който трябва да дава капаро или дори предплащане, ако иска наистина да се сдобие с дефицитната стока.
Когато предлагането надвишава търсенето (юни и юли), то тогава проблем вече има продавача. И за да си намери клиенти, той вече е принуден да произвежда на риск, да дава отстъпки и да се съгласява на плащане при доставка.
Нищо лично - просто пазарна икономика.
то няма такава опция аз може да искам 3 тата седмица на юни какво правим?
ако майката е наистина такава каквато е обявява не би трябвало да има проблем при една силна отводка да хвана слънчогледа ,че даже и мед може да изкарам
но не ми се занимава с предварителни плащания пей пали или банкови преводи има еконт доставят плащаш
и за мен 5 броя за втората половина на май.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Ти пчеларстваш в Гъртция там климата е много далече от моя район а и транспорта е проблем стават твърде много неизвестни.Иначе четя мненията ти с интерес звучиш логично и научно обосновано -успех от мен.
Ако има желаещи от Русе или Разград да се обединим за обща поръчка от майките на SCUTELLATOR, да пише на лични, Аз бих искал да пробвам 1,2 майки
Аз съм купувал 2 пъти до сега от Skutellator по тази схема,идвали са ми до София и не е имало никакъв проблем.Тази година съм заявил отново две пратки
ПП.Skutellator не си ме забравил ?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))