Да, на колегата могат да ти служат за ориентир, но имам някои допълнения. По твоите точки 1, 2, 4 и 7 - да. По т. 3 - за страници - да, но за пода горещо ти препоръчвам да търсиш друг материал ако не искаш след една година да ремонтираш. Букови дъски от някой палет не можеш ли да извадиш? Или салкъм най-добре. Разбичваш на летви 3-4 см и ковеш през 1,5 см. Има и много подходящи сита с такъв размер на окото, рабицата не става. Около 1/3 от пода може да е с плътни дъски. По 5 - наклона напред не ми допада, предпочитам наклон назад. Ламарина-каквато имаш, аз съм с поцинкована и с покривна мушама. Т.6-да, капак задължително+райбер или ключалка. 8- мани ги тенджерките, като идеш на Плевен си купи нипелни поилки, ще видиш и бункерните хранилки какво представляват и ще си направиш и такива, подвижни. Още съображения - никакви отвори по-големи от око на рабицова мрежа. Дървени ъгли където са удобни за гризане ги обличаш с ламарина или ал.профили за шпакловка. Нагласи ги странично да можеш да закачаш родилното сандъче. То е с капак, с ключалка и да е под нивото на пода с 4-5 см. Входа на сандъчето се затваря с ламарина, която да е на плъзгачи към стената на сандъка. Сандъка го мисли да е двоен или ако е голям пък да може да се прегражда- за угояване на мъжките. Подовете с тия размери спокойно ги преграждаш на две и във всеки бокс гледаш зайка с малките. Към третия месец мъжките ги изкарваш по кафезите по 2-3 броя, женските остават на стадо до клането. Пръст, кирпич - много обичат да ровят. Ето и две снимки за ориентация от онази книжка с жълтите корици.
![]()