Е то това навсякъде го има... за съжаление.
Е то това навсякъде го има... за съжаление.
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Имам въпрос къ ловджии.Итересуваме събота и неделя ли ходите на лов повечето пъти?
Ако двама човека имат по една идея и нея споделят ще си останат само с нея но ако си я споделят и двамата ще имат по две.
На лов се ходи за мирен дивеч и за хищници.
Мирния дивеч е по график, но само събота и неделя. Водоплаващия го разрешават и сряда през януари.
Мирния дивеч може да се отстрелва през седмицата, ако е на подборен лов (за връзкари, депутати и нагоре) или ако някой чичко паричко си е платил за трофей.
За хищници се ходи целогодишно включително и през седмицата.
Ловът е разрешен от изгрев до залез.
Бракониерите ходят когато си искат.
Ако съм изпуснал нещо, по-старите ловци да ме поправят.
Георги Корчев се казвам
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Здравейте авджии.Като прочетох за водоплаващи птици та се сетих.Търся перушина от мъжки юрдек или ишил ,както там му казвате.Тази пъстрата откъм гърба.Ако някой има -може да прати оферта.Не си правя майтап.
Георги Корчев се казвам
Благодаря ,че ме отрази.Името ти май съм го срещал в рибарския форум.Ако е така сигурно си хвърлял някое око на морския раздел.От тази перошина правим чепарета.
Георги Корчев се казвам
Точно.Ако гръмнеш някой ,не ги хвърляй.
Аз не съм ловджия и не мога да ти гръмна патор , но съм рибар и пролетно време походвам за карагьоз на Дунава. Ако правиш хубави чепарета и продаваш , бих желал да си купя няколко.От тази перошина правим чепарета.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))