Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6828

Преглед на хибрид режима

Потребител
    Регистриран
    18.03.2013
    Пчеларски район
    общ. Козлодуй , обл. Враца
    Хмм , аз пък помислих , че някъде в България го има. Това ,предполагам ,ако се опиташ да си го поръчаш ,ще се изсипят ЦРУ, ФБР , ДАНС , Митници и не знам си още кой.....

Ще ми се карат, че насърчавам хората да ползват кумафос и с право.
    С чиста съвест можеш да ми пишеш на ЛС , така ще насърчаваш само мен и няма да ти се кара никой

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от zampo Виж публикацията
    Хмм , аз пък помислих , че някъде в България го има. Това ,предполагам ,ако се опиташ да си го поръчаш ,ще се изсипят ЦРУ, ФБР , ДАНС , Митници и не знам си още кой.....

С чиста съвест можеш да ми пишеш на ЛС , така ще насърчаваш само мен и няма да ти се кара никой
    Нямаш проблем да го внесеш, имаш проблем ако решиш да го продаваш като ветеринарен продукт.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Вчера дадох втора доза питки за подхранване. За съжаление един от кошерите е на умирачка. Две шепи пчели и хубава, нова майка.
    Има ли някой идея дали мога да спася поне майката?
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.08.2014
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    Вчера дадох втора доза питки за подхранване. За съжаление един от кошерите е на умирачка. Две шепи пчели и хубава, нова майка.
    Има ли някой идея дали мога да спася поне майката?
    Колега,много е относително,както си написал две шепи/ако са като моите/си е едно слабо кълбо,което ако се стесни до 2-3 пити с мед/да не се разюита само на питки/може да оцелее!
    Но,както си написал "нова"майка/да разбирам сега излюпена/ако е такава,защо да я спасяваш?Ако е млада миналогодишна,опитай както писах!
    Успех

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от icofly Виж публикацията
    Колега,много е относително,както си написал две шепи/ако са като моите/си е едно слабо кълбо,което ако се стесни до 2-3 пити с мед/да не се разюита само на питки/може да оцелее!
    Но,както си написал "нова"майка/да разбирам сега излюпена/ако е такава,защо да я спасяваш?Ако е млада миналогодишна,опитай както писах!
    Успех
    Е нне са ми големи шепите, а и не съм ги загребвал... Бих казал, че са към 250мл. Питка за подхранване им сложих. Те и досега имаха де.
    Майката е нова от края на миналата година. Разбира се че не е излюпена сега.
    Благодаря за съветите.
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 18 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 18 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •