Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Поздравления адаш, аз този сезон съм без прасе. Да се надяваме, че следващя сезон ще бъде по-успешен.
Хайде малко и за ловджията
Списания за оръжия - January 11 2015
![]()
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Прасетата свършиха, но на ловът му остана още малко страст за изразходване. Резултатите:
Събота (въпреки мъглата) на фазан:
Моята незаменима помощница в лова.
Ако я науча и да ме прибира след лова... добре че не пия когато съм с пушка... че с КАТ-аджиите не знам как ще се оправи милата
А това е резултата от сутрешната, неделна мъгла:
Без да преувеличавам, десетки хиляди патици и гъски изтичаха по реката. За съжаление бяха твърде предпазливи...
Този пост е редактиран от koragroup; 20.01.2015 в 16:20. Причина: Парици- патици ... има разлика
Георги Корчев се казвам
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Браво! В къщи си гледам три фазана от малки още.Много хубаво пеят и на слънцето особено мъжките са много красиви. Ядат ни от ръцете. Най обичат жито и овес.Дъщерята не дава перо да падне от тях.![]()
Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций
А да попитам от кога не сте стреляли по свраки,гарги,врани ,лисици,чакали да изброявам ли още вреден дивеч.Или той не се яде за жалост а патрончетата скъпи ви идват и не си струва да се хвърлят съчмите нахалост.И не ме хулете имам доста познати ловджии и всичките казват че не си струва да си хабят патроните за такива неща.Излизат за пернат ,а бият каквото излезе я прасе я сърна независимо от сезона.
С въздушната пушка излиза много евтино да се свалят свраки и други хвъркатиИска се само прецизна стрелба - целиш в главата и нямаш грижи.
Ванка, напълно разбирам за какво говориш. За щастие аз не съм от тези дето ловуват за месото. При нас (в моята дружинка), никога не се спираме да стреляме по вреден дивеч, дори да сме на гонка за прасета. Тази година имам стрелба по две лисици и два чакала и минути по-късно на същото място ми излязоха прасета. Свраки, врани и сойки при нас няма много, но за сметка на това пчелояди дал Господ, така че от панички нямам нужда![]()
Георги Корчев се казвам
Абе Гоше не ви знам дружинката , обаче имам приятели авджии дето само с бренекета и 13 нули до скоро ходят на ловте така за всеки случай да не би прашчо да им мине път случайно докато са за фазани примерно.
Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))