Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6828

Разгънат преглед

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от katrin4i Виж публикацията
    Здравейте,

Здравейте, съвсем нова съм във форума. Много бих искала да се пробвам в пчеларството, но нямам никакви познания в тази област, освен няколкото статии които четох тези дни из нета. Затова ще съм ви много благодарна ако ме ориентирате като за начало откъде мога да си закупя 3 кошера с пчелите, през кой месец е най-добре да стане това и какъв вид трябва да са кошерите. Аз съм от Варна, а кошерите смятам да поставя в с. Долище. Предполагам, че вече много пъти сте отговаряли на подобни въпроси, затова може просто да ми дадете линк на някоя тема, където вече е обсъждано всичко това.
    Благодаря ви предварително и се извинявам за тъпите въпроси, които вероятно задавам или ще задам в близкото бъдеще
    1. При личния лекар, направление за алерголог.
    2. Книги и клипове има много, а и доста от тях са качени тук във форума. -> ЛИНК
    3. Облекло и пчеларски инвентар има в магазина на LEGA(зад СОУ "Димчо Дебелянов" - с буквите, до обръщача на тролея). Добри ръкавици има в Метро, от кожа са и струват към 5лв, а и в магазина за работно облекло на мед. център Младост(Марешки) също има голям избор. Третият вариант е магазина за работно облекло на Мидима.
    4. Намирате познат пчелар и с него купувате кошерите. Най-добре за жена е да бъдат възможно най-леки и с най-малко рамки.
    5. Четете, отваряте кошера, четете, отваряте кошера и така докато се научите кое, как и защо.
    6. Винаги може да купите кошери с пчели, най-евтини са преди зимата, а най-скъпи пролетта.
    Толкова като за начало.

Ето къде е магазина на LEGA.

Успех!
    Този пост е редактиран от Дамян Дамянов; 19.01.2015 в 16:48.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 20 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 20 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •