Цитат Първоначално публикувано от srg Виж публикацията
Човек трябва да е внимателен като използва менторски или назидателен тон, защото може понякога да греши.
Никой не е безгрешен. За това че генератора на ток е по-доброто решение съм абсолютно сигурен както на теоретично ниво, така и на практика. Аз така си лепя основите вече 2 години. Също така ви дадох и идеалното решение - готово устройство, което може да го прави това:
http://constructor.bg/shop/product_i...ducts_id=11937

Вие обаче започнахте да се жалвате, че 200 лева са много пари. Ами дадох ви идея как може да стане по-евтино с тези DC-DC преобразователи, но какво очаквате повече от мене? Аз моя проблем съм си го решил. Въпреки това тогава мисля че обещах да купя модули и да пробвам, и наистина ги купих, но не съм правил проби, защото си имам хиляди по-важни задачи.

Сега в момента възложих задачата на мои служители и вероятно ще ми струва поне 300 лева (2 човека по 3 дена работа) за да направя устройство, което не ми трябва и ще го изхвърля след това. Забележи иронията - харча 300 лева за да може някой друг да икономиса 200 лева - звучи смешно, нали. Това само глупак може да го направи, и този глупак съм аз. И след всичко това вместо едно благодаря получавам критики и обидни намеци ..... Постави се на моето място. Защо вместо да ме обиждаш не седна ти да го направиш това, пък после другите за благодарноост да те оплюват?