Странно нещо са хората. В тази тема аз най-подробно обясних на всички пчелари къде им е основния проблем при обтелването на рамките. Разказах им за генератора на ток и как с него могат да си разрешат всичките проблеми при лепенето на восъчните основи. Дадох схема и линкове откъде могат да се купят модули и как всичко може да излезе на цена под 20 или дори под 10 лева, ако се използва външен източник на захранване. Изписах 100 постинга и загубих 100 часа лично време. И всичкото това за ............... за нищо. Имам чувството, че някои хора изпитват удоволствие да правят нещата по грешния начин, и да пиляет пари и време ей-така - защото ги имат в излишък.

По-нататъшното писане в темата е абсолютно излишно и безсмислено. Проблемът си има идеалното решение - лесно и евтино. Това решение е описано с най-големи подробности. Не знам какво повече може да се добави към него, освен поредното доказателство от някой, който доказва, че не е чел темата и че се опитва отново да открие колелото, мислейки си, че прави велико откритие, а всъщност доказва колко е назад с материала.

Съжалявам за казаните думи, ама хора - имате си идеалното надеждно, работещо и евтино решение. Защо продължавате да си блъскате главата в стената?

Ще взема да организирам производството на този генератор на ток и да го предложа за продан почти без пари, но дори и тогава имам чувството че все ще се намери някой, който да разказва как случайно е успял да намери верния работен режим с "някаква си лампа" и някакъв си "трансформатор" за някаква си дебелина и дължина на телта, които при него лично са се случили "някакви си". И ще си мисли, че дава велика идея за нещо, което случайно работи само при него и при никой друг................