Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 25 от 311 ПърваПърва ... 1523242526273575125 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 241 до 250 от общо 3101
    Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Във Варна се разхожда автомобил Волво с рег номер започващ със "СС" !
    Под номера има надпис "НЕ СЪМ ОТ СИЛИСТРА"
    На човека сигурно му е писнало да го хранят
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Двама приятели слезли в ресторанта на хотела да се навечерят. Хапнали, пийнали, и по едно време на единия му се доходило по малка нужда. Станал, огледал се, но не намерил тоалетна и решил да излезе на улицата. Шмугнал се в някакъв тъмен ъгъл и тъкмо си разкопчал панталоните и изневиделица изскочил огромен, гол и надарен до безобразие негър. В едната си ръка държи нож, а в другата бутилка олио, и го пита:
    - Да те коля или да те опъна? Кое предпочиташ?
    - Как ще ме колиш - взел да се моли нещастникът - опъни ме, но поне жив ме остави...
    Намазал му задника негърът с олиото и го опънал здраво. Връща се човечецът обратно в ресторанта едва ходейки и сяда обратно на масата при приятеля си, без, разбира се да му каже какво се е случило.
    - Къде е тоалетната, приятелю, че и на мен ми се приходи - пита го приятелят му.
    - Честно казано не я намерих и пуснах една вода в тъмния ъгъл на улицата срещу хотела.
    Приятелят му става и отива до същия ъгъл, където историята с негъра се повтаря. Връща се в ресторанта, плащат си сметката и се качват в стаята да спят, без да споделят един с друг преживяното.
    Малко след като изгасили лампите и се мушнали под завивките през отворения прозорец на стаята, който гледал към същия този тъмен ъгъл на улицата, се чува сташен рев:
    - АААААААААААААААААА....
    Единият казва изпод одеялото:
    - Е тоя го заклаха...
    А другият:
    - Може и олиото да му е свършило...
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Потребител
    Регистриран
    26.04.2011
    Конкурс по псуване - целта е кой ще изкара най-дълго без прекъсване.
    Излиза ядосан американски рапър и започва:
    -MADAFUCKIN'BITCHESSHITPOLICECOCKSUCKINGSONOFAFUCKS .... - и така около двайсет минути, след което се изчерпал....
    Публиката избухва в овации. Следва млад и надъхан сърбин:
    -JEBEMVIPICHKUMATERNUIMURTVSESTRAULADNODUPEVIJEBEMP EDERIJEBENI...- и така около половин час, след което издъхнал.
    Публиката потресена избухва в още по-силни аплодисменти. Идва ред на български джентълмен от северозапада. Докато се качва на подиума, се спъва в един кабел и пада. Ставайки изригва в справедлив гняв:
    -АМУЕБАПУТКАТАМАЙНАНАТОЯКА БЕЛАМУЕБАИНАТОЯДЕТОГОЕТУРНАЛТУКАИНЕ
    ГОВАТАМАМАДАЕБАИНАБАБАМУД АГОТУРАПОВСИЧКИДУПКИИДАВИЕБАИСЦ ЕНАТАИКОНКУРСАДАВИЕБАШЕСЕИЗПОТРЕПАТУКАДАВИЕБАМАЙКАТА...- и така около един час...
    Публиката и журито дремали оцъклени без да реагират, очевидно потресени от суровия талант. Джентълменът видимо успокоен се приближил до микрофона и свенливо предложил:
    - Ми я да почвам освен, а ?
    Гладът не е заради това,че не можем да нахраним гладните,а заради това ,че не можем да нахраним богатите.

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Да съчетаем полезното с приятното. Първите 20 минути на тази лектория ме просълзиха от смях:
    Винаги може по-добре.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    Да съчетаем полезното с приятното. Първите 20 минути на тази лектория ме просълзиха от смях:
    Хахах ахаха хах не го бях гледал скоро. Ако има лекция да ми се обадите!
    Колегата трябва да си смени професията с комедиант.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Еее.Нали искахте зимна подготовка и курсове.Не го харесвате ,но явно срещу него има хора и го слушат.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Еее.Нали искахте зимна подготовка и курсове.Не го харесвате ,но явно срещу него има хора и го слушат.
    КОЙ КАЗА, ЧЕ НЕ ГО ХАРЕСВАМЕ?!?! Много си го харесваме, но е адски забавен и няма начин да те избие на смях като каза "...друг осрал, одрискал, умрял и т.н"
    Или схемата на енергията, или котката, или атома и т.н
    Ърнест Хемингуей

Потребител
    Регистриран
    18.03.2013
    Пчеларски район
    общ. Козлодуй , обл. Враца

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Шофьор на такси качва засукана мадама. Cлед като я закарва на адреса й вика:
    - Госпожо, дължите ми 15.40лв.
    А жената му отвръща смутено:
    - Амммииии, съжалявам, ама нямам толкова пари в себе си!
    - Ама, госпожо, може ли такова нещо? Качвате се на такси, а после не можете да си платите! Какво да ви правя аз сега?
    - Амииии не знам, аз... - nродължава да увърта притеснената дама.
    - Абе какво не знаеш бе!- нервирал се мъжът - Ей сега ще ти кажа аз тогава какво ше направим.
    Мъжът подкарал колата с клиентката си към една отдалечена от града гора.
    Когато пристигнали, извадил едно голямо одеало от багажника и започнал да го разпъва по земята. Тогава жената разбрала за намеренията на бакшиша и започнала да му вика уплашено:
    - Абе простак, какво искаш да правиш ти с мене бе, идиот! Ти знаеш ли, че имам 2 деца бе, извратеняк!
    Таксиметровият шофьор вече избеснял и вика:
    - Какво като имаш 2 деца, ма? Аз пък имам 16 заека и 10 кокошки. Късай трева и слагай на одеалото веднага!

..................

Седят трима в една лодка и ловят риба. Единият поглежда замечтано слънцето и въздъхва:
    -Слънцето залязва.
    Вторият поглежда хоризонта и допълва:
    -Откога не съм виждал такъв красив залез.
    Третият без да продума ги бута във водата. Те изплуват и плюейки вода го питат:
    -Защо?!?
    -Първия за офтопик, втория за флууд.
    -Кретен, ти полудя ли бе!
    "Модераторът" спокойно взима едно гребло и ги прасва по главите:
    -За обида - бан!

Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Страница 25 от 311 ПърваПърва ... 1523242526273575125 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •