Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1685

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    аз и гладя
    Добре че жена ми не чете форума, иначе лошо ми се пише .........
    Остават ми още 5 месеца и ще направя 30 години на човек, женен за македонка (от Благоевград), и все още жив и здрав. Трябва да ми дадат златен медал ......

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Добре че жена ми не чете форума, иначе лошо ми се пише .........
    Остават ми още 5 месеца и ще направя 30 години на човек, женен за македонка (от Благоевград), и все още жив и здрав. Трябва да ми дадат златен медал ......
    Това лесно може да се уреди. Нееее, не това с медала. Жена ти да надникне във форума. И най вече този пост да прочете. Ще стане само на медалисти.

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Това лесно може да се уреди. Нееее, не това с медала. Жена ти да надникне във форума. И най вече този пост да прочете. Ще стане само на медалисти.
    Ммммм пържено другарче.... перфектно
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Знаете ли любимия лаф на моделистите (тези които се занимават с радиоуправляеми модели на коли, лодки, самолети и хеликопери)?

Всяка една жена на моделист знае, че един модел струва точно 50 лева !!!

В действителност един истински модел струва няколко хиляди лева, и можете да си представите как ги намира парите един моделист с 20-30 модела, висящи по стените и задръстващи спалнята, кухнята, килера и всяка една друга жилищна площ. Минал съм и през това ........ , само че моите модели бяха много повече ..... И жена ми до ден днешен знае, че са по 30-40, максимум 50 лева .....

Питайте Ristis - той е собственика на най-големия моделистки форум в България (а отскоро е и пчелар). Питайте го колко пъти по "50 лева" е давал за модели тайно от жена си .....

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Знаете ли любимия лаф на моделистите (тези които се занимават с радиоуправляеми модели на коли, лодки, самолети и хеликопери)?

Всяка една жена на моделист знае, че един модел струва точно 50 лева !!!

В действителност един истински модел струва няколко хиляди лева, и можете да си представите как ги намира парите един моделист с 20-30 модела, висящи по стените и задръстващи спалнята, кухнята, килера и всяка една друга жилищна площ. Минал съм и през това ........ , само че моите модели бяха много повече ..... И жена ми до ден днешен знае, че са по 30-40, максимум 50 лева .....

Питайте Ristis - той е собственика на най-големия моделистки форум в България (а отскоро е и пчелар). Потайте го колко пъти по "50 лева" е давал за модели тайно от жена си .....
    Всички мъже в България пазаруваме от магазина "Всичко по 10лева"
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Ха ха ааааа... сега ако кажеш че и кошерите са ти по 5-10лв за пред жена ти....

Майтапя се!

И в Русе има един рибарски магазин, в който всички пръчки и макари са по 10лв.....
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Като ви слушам се сещам за последната реклама на базар бг...

https://m.youtube.com/watch?v=Ix9WOYCl6Rw

Наблюдател
    Регистриран
    16.02.2015
    Пчеларски район
    Чирпан
    една гозба и от мен :D нов съм с форума и сметнах тази тема за подходяща да се представя та да не се меся в другите теми понеже съм доста не компитентен в пчеларството сега започвам казвам се Мирослав на 25 години от Гр.Чирпан купих си един многокорпусен кошер боядисах го направих си рамки само чакам един приятел да ми подари одвотка купих си някой необходими неща за старта ...блузон,ракъвици,пушилка,р амкоповдигач
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри DSC_0698.jpg‎  

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Абе пчелите лесни, не ги мисли тях, кажи за гозбата нещо.
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Наблюдател
    Регистриран
    16.02.2015
    Пчеларски район
    Чирпан
    Ред лук, ред телешко, ред лук,ред свинско, ред лук, ред пилешко,ред лук с моркови и отгоре слагам пекана чушка,грах, варен боб, запържени гъби,сладка царевица,кисела краставичка,зелена чушка и подправки -черен пипер, кимон,дафинов лист и бахар, заливам с доматен сок и като е готово му слагам топено сирене и го запичам още 10-15 мин.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •