Знаете ли любимия лаф на моделистите (тези които се занимават с радиоуправляеми модели на коли, лодки, самолети и хеликопери)?
Всяка една жена на моделист знае, че един модел струва точно 50 лева !!!
В действителност един истински модел струва няколко хиляди лева, и можете да си представите как ги намира парите един моделист с 20-30 модела, висящи по стените и задръстващи спалнята, кухнята, килера и всяка една друга жилищна площ. Минал съм и през това ........ , само че моите модели бяха много повече .....И жена ми до ден днешен знае, че са по 30-40, максимум 50 лева .....
Питайте Ristis - той е собственика на най-големия моделистки форум в България (а отскоро е и пчелар). Питайте го колко пъти по "50 лева" е давал за модели тайно от жена си .....![]()
Ха ха ааааа... сега ако кажеш че и кошерите са ти по 5-10лв за пред жена ти....
Майтапя се!
И в Русе има един рибарски магазин, в който всички пръчки и макари са по 10лв.....
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Като ви слушам се сещам за последната реклама на базар бг...
https://m.youtube.com/watch?v=Ix9WOYCl6Rw
една гозба и от мен :D нов съм с форума и сметнах тази тема за подходяща да се представята да не се меся в другите теми понеже съм доста не компитентен в пчеларството сега започвам
казвам се Мирослав на 25 години от Гр.Чирпан купих си един многокорпусен кошер боядисах го направих си рамки само чакам един приятел да ми подари одвотка
купих си някой необходими неща за старта ...блузон,ракъвици,пушилка,р амкоповдигач
![]()
Абе пчелите лесни, не ги мисли тях, кажи за гозбата нещо.
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Ред лук, ред телешко, ред лук,ред свинско, ред лук, ред пилешко,ред лук с моркови и отгоре слагам пекана чушка,грах, варен боб, запържени гъби,сладка царевица,кисела краставичка,зелена чушка и подправки -черен пипер, кимон,дафинов лист и бахар, заливам с доматен сок и като е готово му слагам топено сирене и го запичам още 10-15 мин.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))