Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 9 от 169 ПърваПърва ... 78910111959109 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 81 до 90 от общо 1685
    Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Абе колега,нали си уж въоръжен.Досега не взе ли страха на жената.Виж,ако и тя е ловец,тогава си е игра на нерви.Трябва да и дадеш въоръжение с по-дълъг спусък от твоя,така ,за всеки случай ако изпаднете в ситуация.Още си спомням как опъваше каиша на 8 декември.

П.С Май ще трябва и аз да подгоня прасетата,че дойдох в твоята категория.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Павка, амчи недей тъй ва! Още една такваз лекция да ни изнесеш, зимам теслътъ и разбивам бидоня с киселту зели... Аама не, я по-добре да си остана староверец

Сега, като завъртяхме темата около този толкова ненавиждан продукт - пастърмата, произвеждан от тази толкова вредна суровина - свинската рибица, няма как да не спомена моята баба. Тя си беше заклет преработчик и оползотворител на всичко което се произведе на двора и въобще в личното стопанство и за своите 80 години трудов живот не изневери на тази максима. Експериментираше смело и прилагаше творчески всевъзможните народни рецепти споделяни по пейките и на опашката пред фурната, преди да изкарат дървените каси с пушещия хляб... Свинската рибица, след съответните му салтанати, задължително я дупваше тук-таме с едно остро ножче и вкарваше там по едно черно пиперче и парченце от скилидка чесън. После следва "овалването в дъхави български подправки" и да ви е сладко! Та това усилие мисля да си го причиня в най-скоро време.

П.п. Мастер, приемам ти забележката. Срам, не срам, ама чисто заешко колбасче още не съм опитвал. Даже и чиста заешка каймица не съм правил, винаги някаква смес, например и с петльово месце. Офф, още едно предизвикателство ми се очертава...
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    То киселту зели може и то да попадне под рестрикция,че я как омирисва атмосферата.Да не говорим за метана след това(сещай се за озоновата дупка).Относно лекцията,знам,че прозвуча грубичко,ама вие се оляхте.Както и да е,който разбрал,разбрал,после да не кажете,че не съм ви предупредил как да се храните.

Тази година,тъщата приготви пилешка пастърма от филенца.Учудващо беше за мен,че - първо не се гътнах(явно е забравила отровата) и второ - беше много приятна.Засега съм само консуматор,ако някой желае да му изнасям лекции,да приготви от въпросните токсини,за да му покажа нагледно тяхното вредно действие.Без жертви няма как да минем.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    аз и гладя
    Добре че жена ми не чете форума, иначе лошо ми се пише .........
    Остават ми още 5 месеца и ще направя 30 години на човек, женен за македонка (от Благоевград), и все още жив и здрав. Трябва да ми дадат златен медал ......

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Добре че жена ми не чете форума, иначе лошо ми се пише .........
    Остават ми още 5 месеца и ще направя 30 години на човек, женен за македонка (от Благоевград), и все още жив и здрав. Трябва да ми дадат златен медал ......
    Това лесно може да се уреди. Нееее, не това с медала. Жена ти да надникне във форума. И най вече този пост да прочете. Ще стане само на медалисти.

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Това лесно може да се уреди. Нееее, не това с медала. Жена ти да надникне във форума. И най вече този пост да прочете. Ще стане само на медалисти.
    Ммммм пържено другарче.... перфектно
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Знаете ли любимия лаф на моделистите (тези които се занимават с радиоуправляеми модели на коли, лодки, самолети и хеликопери)?

Всяка една жена на моделист знае, че един модел струва точно 50 лева !!!

В действителност един истински модел струва няколко хиляди лева, и можете да си представите как ги намира парите един моделист с 20-30 модела, висящи по стените и задръстващи спалнята, кухнята, килера и всяка една друга жилищна площ. Минал съм и през това ........ , само че моите модели бяха много повече ..... И жена ми до ден днешен знае, че са по 30-40, максимум 50 лева .....

Питайте Ristis - той е собственика на най-големия моделистки форум в България (а отскоро е и пчелар). Питайте го колко пъти по "50 лева" е давал за модели тайно от жена си .....

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Знаете ли любимия лаф на моделистите (тези които се занимават с радиоуправляеми модели на коли, лодки, самолети и хеликопери)?

Всяка една жена на моделист знае, че един модел струва точно 50 лева !!!

В действителност един истински модел струва няколко хиляди лева, и можете да си представите как ги намира парите един моделист с 20-30 модела, висящи по стените и задръстващи спалнята, кухнята, килера и всяка една друга жилищна площ. Минал съм и през това ........ , само че моите модели бяха много повече ..... И жена ми до ден днешен знае, че са по 30-40, максимум 50 лева .....

Питайте Ristis - той е собственика на най-големия моделистки форум в България (а отскоро е и пчелар). Потайте го колко пъти по "50 лева" е давал за модели тайно от жена си .....
    Всички мъже в България пазаруваме от магазина "Всичко по 10лева"
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Ха ха ааааа... сега ако кажеш че и кошерите са ти по 5-10лв за пред жена ти....

Майтапя се!

И в Русе има един рибарски магазин, в който всички пръчки и макари са по 10лв.....
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Super Moderator
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Като ви слушам се сещам за последната реклама на базар бг...

https://m.youtube.com/watch?v=Ix9WOYCl6Rw

Страница 9 от 169 ПърваПърва ... 78910111959109 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •