Той, Набора, каквото и да подхване все му се получават с лекота работите! Дали дивачка ще облагородява или рояче ще прибира, направо рутина, добре че пуска някоя снимчица да се порадваме покрай него... Аз обаче, след дългогодишно прекъсване, сега за втора година се занимавам със суджуци и затова ще се хваля как си му е ред. Придържам се към книгите, но правя всичко на око и на вкус, досущ като с пчелите. Интересно, че досега още никой не ми е правил забележка, даже и аз не си правяДве части свинско/селско/, една част телешко/селско/, една част заешко/мое/, сол с лъжицата около 20 гр/кг. Чубрица, чер и червен пипер, малко кимион и малко захар и така-мачкане, почивка 24 часа и пълнене. Закачане, висене и валиране. По това време на годината няма къде и айде у гаража, да събират леека благородна плесен. Добре, че нямам да правя много кошери, хахаа.
Имаше малко шкарто и миналата вечер викам я да видим стават ли за пред хората. Стават и затова след един месец ще повтарям упражнението. Даже мисля това да си го запиша в личния календар по Добри Пчеларски Практики
![]()