Това е форум и теми трябва да има всякакви. Дори са малко темите, които се разискват тук или най - малкото съществуващите теми не се развиват. А и някой, ако малко иска да създаде нещо по - различно и другите скачат. Ами по - спокойно приемайте нещата. Сега ще кажете: точно ти ли се намери да ни го кажеш? Да. Защо не? Това, че съм опонирал някой, то е имало защо, а и винаги ще е така докато има такива дето извъртат нещата според тяхната гледна точка. Мисля, че всеки има правото да защитава своята такава, но да не отхвърля чуждата. Но това е въпрос на друга тема, която развивам в многото си постове и се надявам някой да разбере за какво иде реч. Някои колеги са в час. Един от които съм възхитен е Спартак.А, да те питам колега КЕНТАВЪР, защо ще напускаш? Ами да напуснем всички? Мен ме гонят и не напускам, а ти?
![]()
Всеки е важен и това трябва да се разбере от всеки. Не можеш да кажеш "майната ти". Ами ако на теб ти кажат "майната ти? Задавал съм един въпрос много пъти и пак ще го задам. Защо някои си мислят, че другите са глупаци? Ако някой не разбира това, което ти разбираш, не значи, че той е глупак. Но да не се отплесвам.........вие си знаете.![]()