Хайде малко и за ловджията
Списания за оръжия - January 11 2015
![]()
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Прасетата свършиха, но на ловът му остана още малко страст за изразходване. Резултатите:
Събота (въпреки мъглата) на фазан:
Моята незаменима помощница в лова.
Ако я науча и да ме прибира след лова... добре че не пия когато съм с пушка... че с КАТ-аджиите не знам как ще се оправи милата
А това е резултата от сутрешната, неделна мъгла:
Без да преувеличавам, десетки хиляди патици и гъски изтичаха по реката. За съжаление бяха твърде предпазливи...
Този пост е редактиран от koragroup; 20.01.2015 в 16:20. Причина: Парици- патици ... има разлика
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Браво! В къщи си гледам три фазана от малки още.Много хубаво пеят и на слънцето особено мъжките са много красиви. Ядат ни от ръцете. Най обичат жито и овес.Дъщерята не дава перо да падне от тях.![]()
Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций
А да попитам от кога не сте стреляли по свраки,гарги,врани ,лисици,чакали да изброявам ли още вреден дивеч.Или той не се яде за жалост а патрончетата скъпи ви идват и не си струва да се хвърлят съчмите нахалост.И не ме хулете имам доста познати ловджии и всичките казват че не си струва да си хабят патроните за такива неща.Излизат за пернат ,а бият каквото излезе я прасе я сърна независимо от сезона.
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Аз пък мисля,че не трябва да има такава тема във форум за пчелари.Май още един пчелар ще напусне форума(АЗ)
Това е форум и теми трябва да има всякакви. Дори са малко темите, които се разискват тук или най - малкото съществуващите теми не се развиват. А и някой, ако малко иска да създаде нещо по - различно и другите скачат. Ами по - спокойно приемайте нещата. Сега ще кажете: точно ти ли се намери да ни го кажеш? Да. Защо не? Това, че съм опонирал някой, то е имало защо, а и винаги ще е така докато има такива дето извъртат нещата според тяхната гледна точка. Мисля, че всеки има правото да защитава своята такава, но да не отхвърля чуждата. Но това е въпрос на друга тема, която развивам в многото си постове и се надявам някой да разбере за какво иде реч. Някои колеги са в час. Един от които съм възхитен е Спартак.А, да те питам колега КЕНТАВЪР, защо ще напускаш? Ами да напуснем всички? Мен ме гонят и не напускам, а ти?
![]()
Всеки е важен и това трябва да се разбере от всеки. Не можеш да кажеш "майната ти". Ами ако на теб ти кажат "майната ти? Задавал съм един въпрос много пъти и пак ще го задам. Защо някои си мислят, че другите са глупаци? Ако някой не разбира това, което ти разбираш, не значи, че той е глупак. Но да не се отплесвам.........вие си знаете.![]()
Този пост е редактиран от solaris60; 02.01.2015 в 17:57.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))