Браво ! Супер са.Колега ,би ли споделил 2011 и 2012 г. имаше ли зимна смъртност при теб.
Клипът е от днес
Това семейство ми е любимеца. Майката е на 4-5 години, беше пълен догоре с акар, оцеля зимата и сега работи много добре. Хранилката изобщо не я помирисват, всичко е на паша.
Докато правех клипа, пчелите ме използваха за прелка. Първо кацат на ръката ми, че да им видя прашеца и тогава влизат в кошера.Отдел качествен контрол
Прашец има и работата кипи
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Дамянов ,пак грешен ход.Сега някои лоши очи ще урочасат любимеца ти.Друг път показвай само отписаните.
![]()
В последните дни е на мода да се показват само "отписаните" и да се реве, а не да се радват! Дамянов не е в крак с модата!
Working....
Днес положението е заспало, аха да излезе малко слънце и след 2 мин започва да вали или да духа. Температурата беше ниска и само някой семейства бяха активни. Пило има много, но прашеца е дефицит и някой семейства са принудени да събират прашец при 8-9 градуса.
Това на снимката е зимното подхранване, другата година изобщо няма да си правя труда - няма смисъл.
![]()
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Тя следващата година може пък от февруари да тръгне с 20 градуса и по това време да вадим акация . Божа работа![]()
Вчера , в 13.45 в кошерите имаше запечатано пило на 5-6 пити .
Работят дечурлигата .
Вижте каква прогноза са сложили руснаците
http://www.gismeteo.ru/month/3421/
С тези усмихнати облаци на нас ще ни се дореве .![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))