Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 6768

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Продадох меда на много добра цена, заслужаваше си чакането. Останаха само 2те тенекии с рапица, тях никой не ги иска. Дали мога да ги ползвам за подхранване на отводки?

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Продадох меда на много добра цена, заслужаваше си чакането. Останаха само 2те тенекии с рапица, тях никой не ги иска. Дали мога да ги ползвам за подхранване на отводки?
    Ник сподели цена,ако искаш и на лични.Аз моя го държа все още като се прибера в БГ началото на март ще търся на кои да го продам,дано да има цена тогава че то които имал е продал всичко.

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.05.2013
    За какво количество става въпрос?От какво е бил меда?Предполагам въпроси определящи цената на меда.До сега не съм продавал мед,или по точно за 2г.съм продал 3 буркана.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    На 5.50лв. продадох го на хора не на фирма, медът беше букет (ливада и слънчоглед) 250кг.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Има промяна в плановете, ще почвам с питките от 20 януари. С толкова малко мед и без това пролетта ще трябва хранене за това ще почна малко по от рано.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Да Nik_m,можеш да използваш рапицата за подхранване на с–твата на пролет.Цъфнат ли овошките,давай до 300мл. на с–во,в зависимост от силата и наличното открито пило през ден.Това е за подсигуряване,че ще го изхранят,а няма да го складират.А и да остане ,ще бъде смесен с нектар от овошките и няма да кристализира като туткал,а ще могат да го усвоят.Изпитано в практиката.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Разтворил съм моите хубосници от всякъде и времето е студено, но въпреки това си продължават с пилото. Пак има по 2-3 изхвърлени ларви на дъната, мислех че са измразени, но като се загледах в тях видях че са съсипани от акар. Толкова третирания есента, толкова много паднаха и не се свършват гадините. Снимката е лоша защото е правена от лош телефон.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри DSCI0292.jpg‎  

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Малко повече от 3 месеца бяха на спокойствие,но миналата събота......И сега чак след 8 март.Не съм проверявал за пило.Носят прашец жълт и бледо жълт-по дворовете има цъфнали кокичета,най вероятно и по баира има нещо.Една отводка-фира от нападение и едно сем.заслабнало.Друго всичко е на ред.

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Изображение1240.jpg
Прегледи:      635
Размер:	185.6 KB
ID:	2933Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Изображение1241.jpg
Прегледи:      634
Размер:	158.6 KB
ID:	2934Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Изображение1244.jpg
Прегледи:      638
Размер:	181.8 KB
ID:	2935Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Изображение1249.jpg
Прегледи:      632
Размер:	185.4 KB
ID:	2936

Заслужил Автор
    Регистриран
    25.06.2013
    Пчеларски район
    Брезник
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Малко повече от 3 месеца бяха на спокойствие,но миналата събота......И сега чак след 8 март.Не съм проверявал за пило.Носят прашец жълт и бледо жълт-по дворовете има цъфнали кокичета,най вероятно и по баира има нещо.Една отводка-фира от нападение и едно сем.заслабнало.Друго всичко е на ред.
    Еии,да нямаш плантация от кокичета,голямата къща с всичките магазини?

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Ангеле питките по килограм ли са? Аз вчера погледнах на бързо няколко кошера, само един беше отишъл в задния край, другите са в предния или по средата. Мисля да подхранвам след 20-ти януари.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •