Продадох меда на много добра цена, заслужаваше си чакането. Останаха само 2те тенекии с рапица, тях никой не ги иска. Дали мога да ги ползвам за подхранване на отводки?
Продадох меда на много добра цена, заслужаваше си чакането. Останаха само 2те тенекии с рапица, тях никой не ги иска. Дали мога да ги ползвам за подхранване на отводки?
На 5.50лв. продадох го на хора не на фирма, медът беше букет (ливада и слънчоглед) 250кг.
Има промяна в плановете, ще почвам с питките от 20 януари. С толкова малко мед и без това пролетта ще трябва хранене за това ще почна малко по от рано.
Да Nik_m,можеш да използваш рапицата за подхранване на с–твата на пролет.Цъфнат ли овошките,давай до 300мл. на с–во,в зависимост от силата и наличното открито пило през ден.Това е за подсигуряване,че ще го изхранят,а няма да го складират.А и да остане ,ще бъде смесен с нектар от овошките и няма да кристализира като туткал,а ще могат да го усвоят.Изпитано в практиката.
Разтворил съм моите хубосници от всякъде и времето е студено, но въпреки това си продължават с пилото. Пак има по 2-3 изхвърлени ларви на дъната, мислех че са измразени, но като се загледах в тях видях че са съсипани от акар. Толкова третирания есента, толкова много паднаха и не се свършват гадините. Снимката е лоша защото е правена от лош телефон.
Ангеле питките по килограм ли са? Аз вчера погледнах на бързо няколко кошера, само един беше отишъл в задния край, другите са в предния или по средата. Мисля да подхранвам след 20-ти януари.
В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))