Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 105 от 496 ПърваПърва ... 55595103104105106107115155205 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,041 до 1,050 от общо 4956
    Почетен Автор
    Регистриран
    21.11.2014
    Пчеларски район
    с.Близнаци, Община Хитрино, Област Шумен
    Ето новия репорт на Сащ за пчелния мед. http://www.ams.usda.gov/mnreports/fvmhoney.pdf
    Да не повярваш на каква цена са внесени 159 648 кг. от България през септември - 2.98 долара за килограм, от вида Light amber

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Това де не е китайски мед минал за по-пряко през България?

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от s3s3s3 Виж публикацията
    Това де не е китайски мед минал за по-пряко през България?
    позна точно това е
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    позна точно това е
    За мен това си е скандално. Мисля, че трябва да си информират по някакъв начин американските власти, който отговарят за вноса на храни в САЩ. Как може при изкупна цена на меда средно от 5лв. за 2014г. той да бъде доставен в САЩ на цена от 4,5 лв. ?

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    И в САЩ май произвеждат храни за пчели!!??

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    И в САЩ май произвеждат храни за пчели!!??
    До колкото знам има забрана за внос на китайски мед в САЩ?

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    да има всъшност си е цял закон за китайския дъмпинг на стоки... и да знят че е китайски но не могат да го спрат понеже официално влиза като виетнамски, индийски, мексикански, български и т.н. пчелен мед в случая
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    До радиатора не става, вече 10 дена съм барикадирал камината и радиаторите с тенекии и не са мръднали. Сега увих една с електрическо одеяло да видя какво ще стане, ако не ще купувам един терморегулатор и ще ги сложа в детско корито, само че водата ще е до половината на тенекиите дали ще стане? Че на 23ти трябва да са готови.
    С електрическо одеяло става
    За 24 часа е разтопена перфектно.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Мой познат така топи меда - в нещо като квадратна кутия /метална/ побираща 4 тенекии / отстрани остава по около един пръст разстояние, пълни я с вода и на възможно най бавния огън на газова горелка за ден - два ги разтапя тези 4 тенекии / на височина кутията е малко по ниска от височината на тенекиите/.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Копирано от фейсаVanco Nikolov

27 мин.

Едно прасанје до моите колеги пчелари од Бугарија.Зосто кај Вас цената на медот е пониска од од сите на Балканот.Изгледа Виекако да не знаете колку вреди медот и колкав е васиот труд додека го соберете.Ако не сси ја цените Васата работа ценете ја работата на пчелите.Кај нас во Македонија 1кг мед моментално е 8.3 лева на големо во Србија несто поскапо во Грција многу поскап и да не набојувам секаде.Знам дека ке добијам негативни коментари од васа страна кој сум јас да Ви казувам колку да го продавате Вие Васиот мед.Зосто ве прасувам затоа сто насите трговци и насите фирми кои пакуват мед стално ни казуват дека кај Вас е поевтин.Сто знач
    и со васата ниска цена ја русите цената на сите нас,а Вие подобро знаете колку е цената во Европа.Ако со несто сум ве навредил колеги пчелари Ве молам да ми опростите. Ви благодарам.

Страница 105 от 496 ПърваПърва ... 55595103104105106107115155205 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •