Знам,че когато двама си ги мерят,трети не се меси,но във въпросната случка беше намесено и моето име.По точно аз бях причината за скандала,след като публикувах в ФБ група "Пчелин" тази статия http://www.fermer.bg/%D0%BF%D1%87%D0...news12073.html Въпросният господин Валери Цеков от Видин твърдеше,че Мишо се разграничава от майкоразвъдната,но когато видя статията ПОЛУДА и започна да сипе обида след обида.Понеже много обича да трие постовете си,аз копирах част от тях,а Бонев копира цялата страница. Пускам ви ги да им се порадвате и сами преценете дали Бонев е бил прав.
"Вие с Димитър Борев усирате целия пчеларски сектор с лъжите си и не се спирате .Вие ще Разстурите и най-голямата пчеларска група.Хората ще им се догади от Вас))) "
"Плиткоуми ,сте и четете пет реда от новина .но не и цялата ! 90% от пчеларите и 100% от Пловдивските не искат да виждат по-далеч от върха на носа си. Срам и резил е точно аз да ви го казвам. Това е обидно за Вас "
"Точев , моля те прочети и се запознай и след това поствай ,но ти го правиш умишлено ,щото си част от помията ,която мърси пчеларския сектор и то е защото не си с пчеларите и съм сигурен че си на друга работа и ти дреме за нас!!! Но си мръсник по душа и си вреш носа където не трябва . Да не си случайно Пловдивчанин)))) "
"Вие Пловдивчани сте тия дето искат да провалят обединението на пчеларите и сте мръсни провокатори ,ако ми паднете ще ви навра в на кучето гъза мръсници такива"