Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 33

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Преди няколко седмици местих един куп плодници на комин които не ми остана време да прибера. Отгоре и отдолу бяха с мрежа. Като ги прибирах видях, че беше минало едно супер малко мишле (досущ като етруската земеровка на снимката). Явно мрежата не е била прилепнала добре по цялата повърхност. Направи ми впечатление, че не е като малко мишле а по скоро като малко гущерче с козина като мишле. Сега като видях снимката много съм убеден, че може да е такова нещо. Беше много подвижно, плоско и удължено. Пробвах да го настъпя няколко пъти и неуспях.
    Виждал съм много малки мишлета току що прохождащи и са по-едри и много по-малко маневрени от това нещо.
    Съмнява ме да направи някакви поразии по кошерите, прекалено е малко. Ако успява да мине през мишепредпазителите най-много да яде и събира подмора.

Керчев кошера на земята ли е или на стойка?
    Винаги може по-добре.

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.07.2011
    Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    Преди няколко седмици местих един куп плодници на комин които не ми остана време да прибера. Отгоре и отдолу бяха с мрежа. Като ги прибирах видях, че беше минало едно супер малко мишле (досущ като етруската земеровка на снимката). Явно мрежата не е била прилепнала добре по цялата повърхност. Направи ми впечатление, че не е като малко мишле а по скоро като малко гущерче с козина като мишле. Сега като видях снимката много съм убеден, че може да е такова нещо. Беше много подвижно, плоско и удължено. Пробвах да го настъпя няколко пъти и неуспях.
    Виждал съм много малки мишлета току що прохождащи и са по-едри и много по-малко маневрени от това нещо.
    Съмнява ме да направи някакви поразии по кошерите, прекалено е малко. Ако успява да мине през мишепредпазителите най-много да яде и събира подмора.

Керчев кошера на земята ли е или на стойка?
    На стойка 35 ст. от земята.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •