Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 46

Преглед на хибрид режима

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Цитат Първоначално публикувано от Лалов Виж публикацията
    Бъкфаст си е на Скутелатор слабостта......
    Това е съвършено невярно. Аз не притежавам сантиментални симпатии и лоялност към никоя марка пчели. Тъкмо на обратното! Аз съм еклектик и за мен всяка пчела си има ценни качества, но вярвам, че единственият начин човек да може да се възползва по най-добрия начин от тях, е да ги обедини заедно, посредством комбинативно развъждане. Към настоящия момент няма пчела, която да отговаря напълно на изискванията ми.

....но като допълнение ще кажа,че и сега в (провинцията ако мога така да се изразя) Бъкфаст пчеловъдите имат запасни майки...
    Не и такива, за които аз да съм чувал. Презимуващи нуклеуси -ДА, запасни майки - НЕ! Разликата между двете е като между сирене и буца тебешир.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    ................

Не и такива, за които аз да съм чувал. Презимуващи нуклеуси -ДА, запасни майки - НЕ! Разликата между двете е като между сирене и буца тебешир.
    Ееее, ти пък се впрягаш за Бъкфаста ,знаеш че го казвам в шеговита форма.Колкото до презимуващите нуклеуси и запасните майки,не съм се изразил правилно.
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •